maanantai 26. toukokuuta 2008

Kolme koulupäivää enää.....



    Enää kolme iltaa koulua.... tänään taas tipahti 3 pistettä, yhteensä niitä on jo 120,5 jee...jee... ja kun vielä tulee meneillä olevista 9 pointsia ja kesän harjoittelusta (toivottavasti) 11, niin kasassa on syksyllä huikeat 140,5. Ei puutu kuin 65,5...oihh...

Mutta asiaan... tältä näyttää vasta leivottu medianomi.... trött, men lycklig.....


oman mökkinsä pihassa, taustalla naapurin tädin talo. Medianomilla ja tädillä on yhteistyö- ja avunantosopimus kissa Uman hoidossa. Kun toinen on matkoilla, toinen hoitaa... niinhän se luontuu hyvin.

Istutin medianomin pihalle kukkia, tässä malliksi yksi istutus....

mitäs sanotaan?? hieno vai mitä?... Arvaatkos, mikä on istutusalusta?

Kohta levitetään futon-sohva levälleen ja aletaan kerätä sille matkalle mukaan otettavia tavaroita. Ei, ei, ei me sohvaa otetan mukaan, se saa vain toimia alustavana varastona. Siitä on hyvä silmäillä, mitä vielä puuttuu. Ja matkalaukut pitää hakea lainaksi... eikä ihan pienet riitäkään, vaikka onneksi on kesä, ettei tarvi paksuja vaatteita. Vaikka meitä kehotettiin ottamaan mukaan myös farkkuja ja pitkähihaisia, sillä illat ja yöt ovat viileitä, vaikka päivällä lämpötila saattaa nousta jopa 40:een asteeseen.

Pesin yöllä pyykkiä, viimeiset meni kuivumaan klo 01.30. Että miksikö yöllä, no kun ei tullut uni sitten millään.... sama kait se on sitten tehdä hommia...vaikka konehan ne pyykit pesi.
No kirjoittelemisiin.....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...