keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Aikainen aamu

Heräsin aamulla ja kurkkasin yöpöydällä majailevaa kelloa. Näytti selvästi 15 yli seitsemän. Eli aika nousta, kun olokin tuntui melkoisen pirteältä. Ensin tietenkin vessaan, sit pesasin naamani ja voitelin sen yhdellä ylimmistä ystävistäni - HTH:lla. Jos joutuisi autiolle saarelle ja saisi ottaa mukaan vain muutamia asioita, olisi tämä voide varmasti yksi. Se on vuosikymmenien aikainen ystäväni. No niin, sen jälkeen tekojäsenvarastolle. Päätin jättää kuulolaitteen asentamatta paikoilleen, mutta silmälasit oli pakko ottaa. Kurkkasin kuulokojeen vieressä lekottelevaa rannekelloa. MITÄ!! Ei oo totta! Pakko kävellä vielä tarkistamaan asia keittiön seinäkellosta. KELLO OLI 04:20! Voihan rähmänkäki. Siemaisin haponestäjän ja istuksin hetkisen miettien, miten tästä nyt selvitään. Päätökseksi tuli mennä uudelleen sänkyyn. Siinä sitten makoilin ja mietin syntyjä syviä. Eli avioliittoasioita. En  oman liittoni kannalta, vaan muiden. Tunnin verran jaksoin loikoilla, kunnes nousin ja kirjoitin ylös ajatelmani. Jääköön nyt kuitenkin julkaisematta, vaikka tosi hienoja ajatuksia ne ovatkin. :) Samalla nautin naapurilta lainatu kirkasvalolampun valosta.

Sitten söin runsaan aamiaisen, puin päälleni ja tein puolen tunnin sauvakävelylenkin aivan ihanassa, raikkaassa aamuilmassa. Oli hienoa katsella tummalla taivaalla loistavia tähtösiä. Palatessani oli kotimieskin jo päässyt sängystä ylös.

Marumummeli oli kuvannut blogiinsa ihania pikkuisia piparitaloja. Minä kun en koskaan sellaista ole tehnyt - auttanut tosin tytärtä tekemään - niin ajattelin laittaa tähän miniäni piparitalon. Hän tekee joka joulu mitä hienompia luomuksia.


Jonain jouluna hän oli tehnyt myös tikapuut, joilla keikkui pikkuinen tonttu.

Matteus 21:9 "Ja kansanjoukot, jotka kulkivat hänen (Jeesuksen) edellään ja jotka seurasivat, huusivat sanoen: "Hoosianna Daavidin pojalle! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen, Hoosianna korkeuksissa!"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sesse julkaisi seuraavan kommentin: Hei! Löysin blogisi TGA-sivuilta. Itse koin juuri TGA-kohtauksen viikonloppuna ja olen itsekin vähän alle 60-vuotias uskova nainen. Onko sinulle tullut vastaavia kohtauksia myöhemmin vai jäikö siihen yhteen?

Poistin se vahingossa yrittäessäni julkaista sitä, kun puhelimessa on niin pienet kentät.

Anonyymi kirjoitti...

Sesse: Ei ole ollut kohtauksia sen jälkeen. Hieman jätti pelkoa. En sen jälkeen ole uskaltanut kuntosalille.
Heeka

Anonyymi kirjoitti...

Sesse: Olisi mielenkiintoista kuulla sinun kokemuksistasi. Jos haluat niistä kertoa, voit jättää kommenttikenttään s-postiosoitteesi, niin en julkaise sitä kommenttia.

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...