torstai 4. joulukuuta 2008

Torstai on toivoa täynnä...Varsinkin, kun on pitkästä aikaa vapaata eli eläkepäivä. Heräsin jo ennen kutta ja puoli seitsemän noustiin Munnin kanssa aamiaiselle. Vähä ahistaa...mutta ei auta. On luettava tenttiin tänään, kun huomenna lähdetään virkistysmatkalle sadan kilometrin päähän Lappajärvelle Kivitippu-kylpylään pariksi vuorokaudeksi. Rentoutuminen alkaa tunnin hieronnalla...mmmmm....odotan jo sitä. Sitten lenkkeillään uidaan, saunotaan ja syödään hyvin.

Viikon päästä lauantaina on sitten se tentti eikä ensi viikolla paljon ehdi lukea. Radiossa soi jouluradio, Munni meni toiselle puolelle töihinsä ja mulla pyykki koneessa. Pitäis vissiin jo käydä laittaas kuivamaan.

Iina oli pari sekuntia tv:ssä eilen kulttuuriuutisissa. Se oli siitä sen projektista, jossa tehdään tunnetuksi kuuroutuneille tarkoitettua tekstitulkkausta. Niillä oli seminaari Helsingissä ja siellä oli vieraita ja luennoitsijoita myös Tukholmasta. Iinallakin oli oma osuutensa ja kuulemma hyvin meni.

No, nyt pyykki kuivamaan ja sit keittiön pöydän ääreen opiskelemaan.....tsemppiä teillekin....

p.s. linkit ovat kadonneet tuosta oikealta. Laitoin blogituelle viestiä, joten eiköhän ne saada takaisin sieltä...Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...