perjantai 29. toukokuuta 2009

Junareissu Seinäjoelle


Olipahan mukava päivä Elinan kanssa Seinäjoella. Sain vaihdetuksi sen ostamani ongelmaleningin, joka olis ollu niin mieleen. No, on tämä uusikin ihan hyvä, erilainen vain. Kesän eka mangomeloonijäätelökin tuli nautituksi. Illalla sitten jatkoin tutkimus-kurssin kotitehtävän tekoa eli aineistolähtöistä sisällönanalyysiä. Pyysin välillä opettajaltakin kommenttia, että olenko ihan mettässä, mutta kehotti vain jatkamaan, että hyvin menee. No puolet tehty, toinen puoli voi mennä hieman nopeammin. Pitää palauttaa maanantaina klo 24 mennessä että kyllä tässä keritään.


Hirvittää kyllä ajatellakin tuon tehtävän jälkeen oman opinnäytetyön haastattelujen analysointia. Aineistoa on niiiiiin paljon ja jos kaikki täytyy käsin käsitellä...huhhh...pitänee selvittää olisko mitään ohjelmaa, joka hieman auttaisi käsittelyä. Tänäiltana mennään Leenan luo koko koululuokka niin pitänee hieman haastatella muita. Aina joku tietää jotain, mitä ite ei oo hoksannu.


Ollaan saatu vihdoin perikunnan talo myydyksi ja pitäis tänään hakea äidin ja isän viimeisimmät tavarat pois - eli valokuvat ja isän kirjoitelmat, joita Tuomon mukaan on puoli säkillistä. Ja mä lupasin ne ottaa ja selvittää. Ei millään raaskis heittää menemäänkään isän hengen tuotteita. Siellä on mm. kolmen kirjan käsikirjoitusoriginaalit. Mitäs niillä? Kun olis iso maalaistalo, jonka vintille vois kaikki säilöä, olis jälkipolvilla jotain tutkittavaa sadan vuoden päästä. Cool


Kasvimaakin odottaa siemeniä, ehkä huomenna saan aikaseksi. Illalla mennään ilmeisesti tehvehtimään Petolahden porukkaa, ei ollakaan nähty kuin äitienpäivän aattona viimeksi. Ihan on ikävä, varsinkin lapsia.


Kyllä nuo lastenlapset olis pitänyt tehdä ensiksi, on ne niin mukavia. Sanoo isoäiti-isu.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...