lauantai 23. toukokuuta 2009

Siivousta ja muuta mukavaa...


Aloin siivota kolmisen tuntia sitten, että kesti kauan, mitä mä kuulen..... no en kyllä koskaan ennen oo niin kauan aikaa viettänyt tämän rauhoittavan puuhan parissa. Cool Laitoin tosin siinä välillä Munnille ja vähä itellekin chili con carne ja riisiä. Tuli syödyksi taas hieman liikaa. Niin ja tein välillä kaikkea muutakin eli otin aika rauhallisesti homman. No asiaan, siis siivottu on, kelpaa tulla käymään. Tosin tämä mun enkeliasema ei kovin usein saa puhdistusta, siis ulkoista....eikä tämä päivä tehnyt poikkeusta. Mitäs ootte mieltä, pitäiskö jo luopua koko kokoelmasta?



En tiedä montako enkeliä siinä on. Seinällä on yhdet siivet ja nekin vähä vinossa. Voisko tuolla kaapin päällyställä olla parempaakin käyttöä? Kysyn vaan... tuo kelopuujuttu on valo. Siis sellainen rakovalkea eli lamppu on siellä puiden välissä.


No se siitä. Nyt pitäis vielä ryhtyä silittämään. Rauta on jo lämmin, mutta istahdin tähän ja tässä sitä nyt ollaan.


Niin muuten en oo tainnu kertoakaan, että mulla on kasvihuonekin. Ihan totta kato vaikka...




On vähän vähän tavaraa vasta. Muutama yrttipurkki tuolla ylähyllyllä. Suunnitelmissa on poistaa välihylly ja ostaa tomaatintaimi, pensassellainen, ettei ksava oikein korkeaksi. Kuka tulee hoitaan loman ajaksi?


Nyt silittelemään....ehei, ei Munnia, ku sen paitoja...

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...