lauantai 6. tammikuuta 2018

Ahkera päivä

Tänään olen ollut ahkera. Imuroin ja pesin lattioita eli siivosin ja vaihdoin lakanat. Nyt tuntuu pyykkikone olevan valmis lakanoiden pesun kanssa. Eli kuivamaan vaan.

Aika kummallista, miten sitä hikoaa paljon enemmän siivotessa nyt kuin nuorempana. Hih! Hiki suorastaan virtaa kasvoilla. Onneksi on saunaan aika neljältä. Jos se nyt on silloin vielä lämmin! Kaksi kertaa on käynyt niin, että saunassa on ollut vähän yli 30 astetta lämmintä, kun olen sinne mennyt. Olen ollut päivän ensimmäinen saunoja - kuten tänäänkin. Laitoin kyllä varauslistaan toivomuksen, että olisi lämmintä. Toivossa on hyvä elää. Näinhän se lapamatokin sanoi. Toisella kerralla, jolloin mennessäni saunaan, siellä oli 39 astetta lämmintä, lähdin pois ja odotin tunnin ja menin uudelleen. Silloin oli melkein ok. Onneksi seuraava tunti oli varaamatta, muuten en sitä olisi voinut tehdä.

Huomenna menen esikoisen luokse mm. syömään ja olemaan. Tänään on loppiainen ja siivosin joulun pois eilen. Yksi tavara jäi. Aina jotain jää, vaikka miten yrittää tarkistaa joka huoneen. Mutta ei se haittaa, laatikot ovat tuossa sisävarastossa, joten on helppo sinne laittaa. Mietinnässä on ollut, että vienkö joulutavarat ulkovarastoon vai annanko olla täällä sisällä. Saa nähdä, miten käy.

Sananlaskut 12:27 "Laiska ei saa ajetuksi itselleen riistaa, mutta ahkeruus on ihmiselle kallis tavara."




Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...