tiistai 8. toukokuuta 2018

Uni

Ihan oikeasti näyttää siltä, että uni on todella tärkeää.

Olen viime päivinä voinut todella huonosti. Nukkuminen on mennyt huonoksi. En tiedä milloin olen nukkunut enemmän kuin 6 tuntia yhteen menoon - tai yleensä edes tuon 6 tuntia. Heräilen parin tunnin välein. Ja aamulla väsyttää karmeasti ja pitää loikoilla sängyssä vielä aamiaisen jälkeenkin. Niin ja itkua pukkaa joka päivä. Ja on raskas ja kurja olo. Ja lopulta unikaan ei enää illalla tahtonut tulla.

Kunnes eilen illalla päätin, että ensi yönä sitten nukutaan. Niinpä kaivoin Munnin unitabletit esiin ja nappasin puolikkaan. Nukahdin puoli kymmeneltä ja heräsin puoli kuusi!!!!!!!!!!!!! Jee, kuusi tuntia yhtäjaksoista unta. Vessakäynnin jälkeen nukuin vielä pari tuntia. Eikä tarvinnu enää aamiaisen jälkeen mennä takaisin sänkyyn. Olen pukeutunut ja ihan pirteä. Kuvia vaan ette nyt saa, kun en tykkää niistä selfieistä. Jostain syystä ne on niin huonoja nykyään. ;)

Psalmit 127:2 "Turhaan te nousette varhain ja myöhään menette levolle ja syötte leipänne murheella: yhtä hyvin Hän antaa  ystävilleen heidän nukkuessansa."

1 kommentti:

Sesse kirjoitti...

Uni on kyllä tosi tärkeää...sehän on latautumisaikaa... muuten virta loppuu, niinkuin kännykästä... Toivottavasti saisit unirytmin kuntoon <3

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...