torstai 18. lokakuuta 2018

Kummallista...

Taas tulee postaus ilman kuvia. Tai voihan olla, että löydän jonkun sopivan kuvan.


Aloitetaan sitten radiosta. Tapaan kuunnella PatmosRadiota pitkin päivää, nyt on kyllä radio kiinni. Ja päivällä siirrän radion lattialle, että kuuluisi koko asuntoon. Eräänä iltana se jäi lattialle makkarin ja eteisen oviaukkoon ja yöllä, kun lähdin pisulle, niin jotenkin sohaisin antennia, niin että se meni poikki. Mutta eihän naiselta konstit lopu. Noita sukkapuikkoja on monen vahvuisia ja yksi sai luvan olla antennin pidikkeenä. Hih.

Sitten on nuo ihanat parvekekukat. Sain keväällä aikaisin kaksi orvokkikukkaa Helinältä ja ne kukkivat vieläkin. Tässä on niistä toinen. Tosin kuva on otettu kesällä eli orvokki on hieman kasvanut, mutta kukkia on paljon edelleen.

Ja nämä pikkuneilikatkin kukkii edelleen partsilla. Tosin ei ole ihan näin paljon kukkia, mutta kuitenkin. En jaksa nyt ottaa kuvia.

Tuosta jaksamisesta mun oikeastaan pitikin kirjoitella. On ollut taas viisi todella väsynyttä päivää. Eilen aamulla en millään olisi jaksanut edes nousta sängystä. Ja jos olisi ollut joku, joka hoitaa ja laittaa ruuan, en olisi varmaan noussut koko päivänä. Samaa on ollut - tosin hieman vähempänä - jo edelliset neljä päivää. Tänä aamuna asia oli taas kunnossa. Tätä on ollut mulla kauan. Jo Lepikon aikoina eli vuosia sitten. Yhtäkkiä vaan tuli muutama oikein väsypäivä. Luulen sen jotenkin johtuvan sydämestäni. Mutta saa nähdä. Ja loppuun saakka sekin kestää kuten kaikki muutkin elimet. Hih.

Juuri tuli viesti, että autotarvikeliikkeeseen on tullut tilaamani tavarat. Elikkä auto ei mennyt katsastuksesta läpi. Onneksi Jaakko on luvannut korjata. Oikean etupyörän jousi oli poikki ja laakeri sökö. Ne oon tilannu. Sitten oli vielä yksi hylky eli päästöissä. Pakoputkessa on kaksi reikää. Ja sitten oli vielä viisi huomautusta. Eli rekisteri- ja sivuvilkkuvalot sekä oikea ajovalo eivät toimi. En muista, mitä ne kaksi muuta olivat, lamppuja muistaakseni kuitenkin.

Eli näillä mennään, vaikkei rahaa olisikaan.

Markuksen evankeliumi 12:41-44 "Ja Hän (Jeesus) istui vastapäätä uhriarkkua ja katseli, kuinka kansa pani rahaa uhriarkkuun. Ja monet rikkaat panivat paljon. Niin tuli köyhä leski ja pani kaksi ropoa, yhteensä muutamia pennejä. Ja Hän kutsui opetuslapsensa tykönsä ja sanoi heille: ´Totisesti minä sanon teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin kaikki muut, jotka panivat uhriarkkuun. Sillä he kaikki panivat liiastaan, mutta tämä pani puutteestaan kaiken, mitä hänellä oli, koko elämisensä´."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...