lauantai 29. elokuuta 2009

Lauantaivapaapäivä


Tänne kojelautaan on taas tehty muutoksia. No, nyt on lauantaiaamu kello puoli kymmenen ja oltu ylhäällä jo pari tuntia. Puurot syöty ja isäntä jo ensimmäisillä päikkäreillä. Se kyllä nukkuu nykyään tosi paljon päivälläkin. Se vanhuus....ei se tule yksin.


Eilen oli Iina Antun kera kylässä ja laitoin kolmen ruuan päivällisen. Hyvin näytti maistuvan. Sienikeittoa alkuruuaksi, kreikkalaisia lihapullia bulgurin ja vihersalaatin kera ja jälkiruuaksi pannacottaa vadelmien, vaahterasiirapin ja mintunlehtien kera. Mmmmm, hyvää oli, vaikka itse sanonkin. Söpöiltä nuo nuoret vaikuttivat. Iina aivan innoissaan alkaneesta opiskelusta. Lieneekö tullut äitiinsä . Hui, mulla onkin taas kova syksy edessä. Pitäis lukea noin 370-sivuinen tenttikirja 11.9. mennessä ja päästä vielä tentistä läpi. Vihoviimeisen kurssin luennot alkaa 1.9. ja loppuu 6.10, siis tiistaisin. Lopputyö vielä kesken. Tää kaikki pitää saada valmiiksi lokakuun loppuun mennessä. Kun jaksais vielä rutistaa. Työt loppuu samoihin aikoihin eli sen jälkeen lepäillään laakereilla.


Nyt silitysrauta odottaa ja sit pitäis ryhtyä lukemaan. Siinä on vain se ongelma, että haluan lukea joko keittiössä tai olohuoneessa ja jos Munni haluaa kuunnella ratioo tai katella telkkaria, se häiritsee. No, tähänkin asti on selvitty.


Olokaahan ihimisiksi....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...