tiistai 15. helmikuuta 2011

Parsakaali-broileripaistos


Tästä taitaakin tulla ruokablogi, sillä saatte jälleen reseptin.


Aineet:
broilerin fileesuikaleita paketti
pakastepussi parsakaalia
kermaa pari desiä
Koskenlaskijaa, voimakasta puoli pkt
pari munaa
juustoraastetta
(valkosipulia)
puna- tai keltasipulia
suolaa
mustapippuria


Paistele broilerinfileet ja sipulit öljyssä. Älä purista valkosipulia, vaan pilko se pieniksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele uunivuoka ja laita parsakaalit pohjalle, ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria. Kuumenna kerma ja pilko sinne Koskenlaskija ja sekoittele niin kauan, että juusto sulaa sinne. Nosta liedeltä ja sekoita joukkoon munat. Kaada seos parsan ja broilerin päälle. Pinnalle runsaasti juustoraastetta.


Laita +200 asteiseen uuniinja paistele noin 40 minuuttia. Laita keskivaiheilla vuuan päälle alumiinifolio tai leivinpaperi liian ruskistumisen estämiseksi.


Nauti vihreän salaatin kera.


Ja sitten kuva Ulpulle.



Kuten tarkkasilmäinen lukija huomaakin, osa on jo syöty ja tosi hyvää oli. Eikun kokeilemaan. Tämäkin on karppaajalle sopiva ruoka.


Valitin muten eilen Liisa-siskolle, että kaikki tökkii niin pahasti ja mielentila on vallinnut jo jonkin aikaa. Mikään ei huvita ja kaikki on tylsää. Liisa tapansa mukaan mietti hetken ja totesi sitten hihkaisten: "Minä tiedän, mitä se on!" Oli kuulemma lukenut tai kuullut jostain, että hiilareiden puute voi aiheuttaa joillekin masennusta. Olen kyllä ollut melko tiukka hiilareitten suhteen joulusta alkaen, joten eilen sitten mässäilin lasagnella ja aamun aloitin tänään kaurapuurolla. Ja kas kummaa olo on hieman erilainen. Aika näyttää johtuiko siitä vai mistä.


Siunauksen murusia enkelin siivellä luoksenne lennätän!





Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...