maanantai 21. helmikuuta 2011

Joko joulu loppui?


Meillä on vielä jouluseppele ovessa. Se on aivan liian kaunis poisheitettäväksi ja liian jouluinen olemaan enää paikoillaan. Katso vaikkaOletkos samaa mieltä?


Tänään sammutin parvekkeen valot, muut valot on sammutettu jo kaaauan sitten Cool.


Mulla on ihan töntti päivä. Ei huvita oikein mikään ja aamulla oli hieman päänsärkyä. Mittasin aamiaisen jälkeen verenpainettakin ja yläpaine oli vähän alle 100 ja alapaine vähän yli 60. Höh.. ei se niin alhaalla tapaa olla. No jonkin ajan päästä paineet oli taas normaalit ja olo hieman parempi.


Kyllä mun pitäis jo päästä pois täältä metsästä. Ihmisten ilmoille. Se vain on niin. Vaikka en olekaan niitä kaikkein sosiaalisimpia immeisiä. Mutta vielä yli puoli vuotta pitää odotella.


Nyt ei tuu yhtään reseptiä eikä kuvaakaan Ulpulle. Siis koettakaa kestää. Tosin tuunasin pakastepinaattikeiton lounaaksi ja hyvää oli. Että milläkö tuunasin? No, eilen keitetyillä parsa- ja kukkakaalin sekä pitkien papujen jäännöksillä ja kermalla. Lisäkkeenä keitettyä kananmunaa ja vihreää salaattia sekä leipää - mulla karppisellaista ja isoM:llä rukiista karhuntassua. Että silleen.


Ps. 118:1 "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti!"

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...