keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mihin ne mun voimat katos?

En muutamaan päivään ole jaksanut lähteä kävelylle. Ei vain ole ollut voimia. Lankutuskaan ei onnistunut. Mihin ne mun voimat katos? Ei aavistustakaan, mutta eivätköhän palanne aikanaan. Toivossa on hyvä elää, sano lapamatokin.

Tänään pakotin kuitenkin itseni pienelle parin kilometrin lenkille. Enkä ottanut mp3-soitintakaan mukaan eli kuuntelin vain tuulen huminaa tien vierustan metsissä. Vai voiko tätä enää sanoa metsäksi? (Tiedäthän, että kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.)


Syksyllä metsäkone jylläsi alueella ja tämän näköistä jälkeä siitä jäi. Ei aavistustakaan mikä oli tähän syynä. Uusi omakotialuekin rakennetaan tien toiselle puolelle. Tässä nyt tuli mieleen yksi asia. Josko leventäisivät nykyistä tietä? Mutta tätä ei ole koko Poikkitien kohdalta edes tehty. Metsän raiskausta, sanon minä!

Eipä tässä nyt muuta tällä erää.

Johanneksen evankeliumi 14:6 "Jeesus sanoi hänelle. "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...