lauantai 26. marraskuuta 2016

Pitkät rintaliivit - hyvä vai paha?

Aloitetaanpas kuvalla


Tämmöset nuoren neidon päällä

Tämmöset vähän vanhemman rouvan päällä.

Kääk, en mä noin lihava oo, kuva valehtelee. :)

Rupesin sitten tässä päivänä muutamana miettimään, mitä tekisin tuolle pallealihakselle, joka on tullut liian näkyväksi. Tuli mieleen ihan nuoruudessa käytetyt pitkät rintaliivit. Ei muuta kuin etsimään. Kössissä ei ollut. Laitoin viestiä Kultasukkaan Vaasassa ja lupasivat hoitaa asian. Kerroin vain kokoni. 

Viikon kuluttua liivit olivat saapuneet ja ostin ne. Maksoivat maltaita. Ihan hirvitti ja nyt kun selasin nettiä uudelleen, niin samanmerkkiset pitkät liivit ovat siellä puolta halvemmat. Kääk. Sen siitä sitten saa, kun ei selvitä asiaa kunnolla.

No, mutta asiaan. Ihan hyviltähän nuo päällä tuntuvat - aina kun muistaa pitää hyvän ryhdin. Eli taitavat yrittää palauttaa sen mulle. Muistan, kun teininä vaasalaiset teinipojat sanoivat mulla olevan niin hyvä ryhti. Eivät taitaisi sanoa enää! On vuosikymmenten toimistotyö tehnyt tehtävänsä.

Aina, kun liivissä oleva jokin kohta rupeaa painamaan, saan muistutuksen, että ryhti, se ryhti. Ja kun korjaan sen, painon ja kivunkin tunne lakkaa.

No eihän tää nyt ollut mikään blogin kunnollinen aihe. Tulipahan kuitenkin kirjoitettua. 
Hyvää viikonloppua vaan jokaiselle!

Luukas 12:27-28 "Katselkaa kukkia, kuinka ne kasvavat: eivät ne työtä tee eivätkä kehrää. Kuitenkin minä (Jeesus) sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, kuinka paljoa ennemmin teidät, te vähäuskoiset!"

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...