tiistai 2. helmikuuta 2010

Broilerinmaksaa


Löysin Geryn S-marketista pakastettua broilerin maksaa ja päätin pitkästä aikaa laittaa maksaruokaa. Tosin teinhän tietenkin jouluksi maksalaatikkoa, mutta sitähän ei lasketa. Siispä illalla kotiin tultuani kuuden jälkeen ryhdyin tutkailemaan pakkausta. Ja kas, kannessahan oli resepti. Pilkotut maksat, sipulia ja pekonia pannulle ruskistumaan, sen jälkeen ruokakermaa ja haudutus jonkin aikaa. Sillä aikaa riisit - täysjyväsellaiset - kiehumaan. Lopuksi maustetaan suolalla, mustapippurilla, meiramilla ja rakuunalla. Ja mums, että on hyvää. Kokeilkaapas.


Huomannette, että alakulo on antanut periksi. Anja rukoili puolestani päivärukoushetkessä ja se hellitti. Kiitos Jumalalle!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...