tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pieni suklaa... eiku matka


Eilen illalla kotiuduttiin Kuusamon matkalta. Oli tosi hieno reissu. Munnin tytär ja tyttären tytär kaverinsa kera tulivat tänne merta pitkin maanantaina ja tiistaina mahdutettiin itsemme ja matkatavarat autoon ja nokka kohti pohjoista. Muhoksella pysähdyttiin tervehtimään Munnin siskoa ja ylläri ylläri saatiin siellä lounas. Matka jatkui kohti koillista vielä parisataa kilometriä.


Ilmat oli loistavat. Osallistuttiin Pesosten sukutapaamiseen. Oli hienoa katsella, kun sukulaiset eri puolilta pohjolaa: Ruotsista, Norjasta ja Islannista, tapasivat. Päivät kestivät perjantai-illasta sunnuntaihin, jolloin tehtiin bussilla kiertoajelu yhden sukuhaaran maille. Välillä pysähdyttiin lounaalle todella hienoon paikkaan: http://www.oivanginlomakartano.fi/, jossa nautimme salakaatajan hirvikeittoa.


Kuusamojärven kirkkolahti sai talviturkkini, olihan mukavaa. Tästä tulee nyt tosi mukava kirjoitus, kun kaikki oli niin mukavaa ja ihanaa. Nautin sydämeni pohjasta koko matkasta - paitsi tietenkin automatkoista - onneksi on ilmastointi.


Eipähän muuta kuin mansikoita Maalahdesta ostelemaan ja pakkaseen heittelemään. Iltapäivällä käydään Jussin ja illemmalla Jaakon perheitä tapaamassa.










Psalmit 121:8 ”Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti.


Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...