sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Avioliiton syyshuoltoa

Lähärettihin huoltamahan avioliittoa! Forssan  helluntaiseurakunnassa oli lauantaina kuuden tunnin avioliittoseminaari ja koska se oli ilmainen, niin sinnehän sitten mentiin. Edellisen yön isoM valvoi - ei kuulemma nukkunut silmäntäyttäkään. Mitään syytä ei kuulemma ollut, ei vain väsyttänyt. Minähän en sitten uskaltanut häntä rattiin päästää, vaan ajelin sekä meno- että tulomatkan, jota kertyi yhteensä melkein 800 kilometriä.!! Aamulla lähdettiin ennen seitsemää ja kotiiin tultiin puoli kahdentoista maissa yöllä.

Olimme niin ajoissa paikalla, että lähdettiin hieman ajelemaan keskustaan. Osuimme torille ja se olikin hyvä onni se! Tosi hieno tori ja täynnä elämää. Myyntikojuja oli runsaasti ja ihmisiä paljon. Siellä poristiin ryhmissä, tehtiin ostoksia kojuissa, kahviteltiin ja esiintymislavan edessä olevilla penkeillä jopa syötiin.



Tässä pariskunta syö tuossa ekoilla penkeillä.

Oli oikein hyvä päivä. Meille puhuivat avioliittotyön konkarit Marja-Liisa ja Tapani Sopanen.


Ja hyviä asioita esiin ottivat. Luulenpa meidän molempien saaneen pistoksia sisimpäämme ja kovaa parannuksentekemisen intoa sen myötä. Toivottavasti se vain onnistuu. Teoriassahan kaikki on niin helppoa, mutta laitapa asia käytäntöön, niin jo tulee kiviä tielle. He avasivat omaa elämäänsä ja kipukohtiaan. Tapani on kirjoittanut tosi monia kirjoja. Yksi niistä on enkeliprinsessa, joka kertoo heidän kehitysvammaisesta tyttärestään.

Forssan helluntaiseurakkunnan rukoushuone oli todella kaunis. Tässä pari kuvaa.

Jo eteisessä oli kaunis tervetulotoivotus!

Sisäkuva ovelta. Tuossa ikkunassa oli kaksi sisäkkäin olevaa värillistä ristiä, jotka olivat lasia.

Lähikuva alttarista.

Vaikutti kyllä siltä, että asialla on ollut sisustuksen asiantuntija. Värit olivat vaaleita ja kauniita. Penkkien pehmusteen vaalean harmaata ja itse penkit maalattu kermanvärisiksi. Alttarilla käytetty kangas oli ihan vaaleaa valkoisenharmaata. Ja kukka-asetelmat olivat tosi hienot.

Tänään sunnuntaina sitten ilmeni, että isoM on sairastunut räkätautiin. Aamulla oli hieman lämpöä jo pitkään jatkuneen köhän lisäksi. Sänkyyn hänet passitin ja kävin yksin jumalanpalveluksessa ja Nellyn 7-vuotisjuhlissa.

Tässä tulee ihana totuus.

Sananlaskut 17:6 "Vanhusten kruunu ovat lastenlapset.."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...