lauantai 22. maaliskuuta 2014

Uusi blogini

Heipsistä taas. Nyt minulla on uutinen kerrottavanani. Aloitin nimittäin uuden blogin. Ruokasellaisen. Syynä se, että olen joutunut olosuhteiden pakosta opettelemaan improvisointia melkoisesti viimeisen puolentoista vuoden aikana. Munni sairastaa nimittäin sydämen vajaatoimintaa ja siitä seuraa munuaisten vajaatoiminta. Ruuan tulee sisältää mahdollisimman vähän fosforia ja suolaa sekä ilmeisesti myös kaliumia. Se tosin vaikuttaa epävarmalta, sillä ne arvot eivät ole koholla.

Erinäisten episodien jälkeen - mm. itku ja hammasten kiristely - olen oppinut tekemään hänelle soveltuvaa ja mielestäni aika maukastakin ruokaa. Arvot ovat laskeneet ja munuaislääkäri, joka totesi munuaisten toimivan 20 %:sesti, että sillä kyllä pärjää, mutta huonommaksi ei saisi mennä. Jos siis sinua kiinnostaa blogini, löydät sen täältä http://senioreilleruokaahyvallasydamella.blogspot.fi/.

1 kommentti:

marumummeli kirjoitti...

Hei, no onpas harmi että sillaitte homma takkuile. En osaa oikeen sanoa mikä syynä ettet pääse läpi. Oletko yrittänyt lisätä plokiani lukuluetteloosi, hallintapaneeli sivultasi kohdasta, lisää?

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...