torstai 29. toukokuuta 2014

Etikka puhdistaa tosiaankin

Olen lukenut ja jopa tulostanut etikan puhdistyskäyttöohjeita ja teipannut ne kuivauskaapin oven sisäpuolelle.

Pyrin juomaan pari litraa vettä päivässä ja haluan hieman nähdä täyttyykö tuo määrä. Siispä otin pullon tiskipöydälle. Täytän pullon aamulla ja aina sen tyhjennyttyä. Näin pysyn selvillä paljonko päivässä juon. En tykkää juoda kylmää kraanavettä, siksi seisotan sitä pullossa.

Tämän myötä on tullut ongelmaksi, miten pesen pullon sisältä. Mitkään pulloharjat eivät ylety sen pulleromuotoihin. Tulipa sitten mieleeni etikka. Ja sooda. Niinpä kaadoin pulloon hieman etikkaan ja päälle soodaa. Hui! Tulihan mukava efekti. Mikä lie kemiallinen reaktio. Koko sisältö muuttui vaahdoksi, joka kuohui pullosta yli. Ja puhdasta tuli. Kokeile vaikka itse!Markuksen evankeliumi 1:40-42 "Ja Hänen (Jeesuksen) tykönsä tuli pitalinen mies, rukoili Häntä, polvistui ja sanoi Hänelle: "Jos tahdot, niin sinä voit minut puhdistaa." Niin Jeesuksen kävi häntä sääliksi, ja ojentaen kätensä Hän kosketti häntä ja sanoi hänelle: "Minä tahdon; puhdistu." Ja kohta pitali lähti hänestä, ja hän puhdistui.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

etikalla ja soodalla voi avata viemärin tukoksen..ohje meni muistaakseni 1 osa soodaa ja 1 osa etikkaa viemäriin. Annetaan vaikuttaa hetken ja kuumaa vettä päälle. Hajutkin lähtee mukavasti.

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...