lauantai 25. lokakuuta 2008

Kissatalo ja opiskelua


Tänään piti olla koulua neljään saakka, mutta onneksi päästiin pois jo yhdeltä. jess.... Saatiin kotitenttiin melko vaikean näköisiä kysymyksiä. Onneksi tentin saa tehdä kotona kaiken materiaalin keskellä.

Kissat ovat ruvenneet syömään vähemmän kuin ennen. Ja pääasiassa yöllä kippo tyhjenee. Mahtavatkohan saalistaa jäniksiä pienempiä eläimiä ruuakseen? Voi eikö kukaan haluaisi niitä? Kattokaa nyt kuinka suloisia ne on ja miten hieno talo niillä on...



Ihana Uma....



Ja ihmisarka Rapido..... kuin äitinsä kuva....



Tässä talo. Ensiksi ehtivä saa ne kaikki....

On ollut koko viikon erityinen väsymys päällä. Meinaa tökkiä kaikki. Vähän lohdutti, että Hannelellakin tökkii..... mutta eiköhän se tästä. Enää loppurutistus opiskeluissa. Tuli tosin yksi kurssi lisää, josta aikaisemmin väitettiin, ettei tarvi suorittaa. Onneksi ite olin sitä mieltä, että pitää ja tarkistin asian. No pari pientä peruskurssia ja muut kurssiin kuuluvat. Ja tämän syksyn kurssien tehtävistä suurin osa tehty.

Sain muuten työeläkeotteen, ei ole tulossa suurta eläkettä. Mitenkähän sitten mahtaakaan pärjätä. Munnillakin tulee suuri osa eläkkeestä Ruotsista ja meillä täällä ne tulot verotetaan, vaikka sama tapahtuu Ruotsissakin. Ja sit ne väittää, ettei ole kaksoisverotusta, mutta kun se vain käytännössä on. No, den dagen, den sorgen....jokainen päivä pitää huolen itsestään.

Voisin muuten jäädä jo nyt varhennetulle vanhuus ??? eläkkeelle ja vuoden päästä oikealle vanhuuseläkkeelle. Tuo nimi pitäis ehdottomasti muuttaa....kuka sitä nyt vielä vanha on 62-vuotiaana. Meidän äidistä tuli vanha vasta melkein ysikymppisenä.

"Murheellanne ja murehtimisellanne ette lisää elämäänne kyynäränkään vertaa." sanoi Jeesus.



Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...