keskiviikko 8. huhtikuuta 2009


Täällä Ruåttin Blekingessä istun ystävien koneella naputtelemassa.  Yöllä on satanut ja aamulla jyrisi jopa ukkonen. Pensaitten ja puitten silmut pullottaa jo mukavasti ja lämpöä on ollut päivällä yli 10 asteen.


Mutta kyllä tänne on pitkä matka. Tämä on Skoonen vieressä eli aivan etelässä. Meren ranta ei ole kaukana. Huomenaamulla lähdetään takaisin Finspångiin. Nämä lomat on mukavia, mutta on niissä yksi paha juttu....pakkaa paino aina nousta, kun pidetään liian hyvin.


Eilen käytiin ostamassa Onelle Kristianstadista hääpuku - siis morsiamen äitinä hän esiintyy. Kaupunki on kait aika lailla Vaasan kokoinen, mutta siellä oli varmaan kymmenen kertaa enemmän naisten vaateputiikkeja. Kolme tuntia meillä meni, pieni fiikatauko mukaan luettuna, mutta löydettiin tosi nätti asu. Minä entisenä vaatekauppiaana ajattelin yhdestä hameesta, että tuota täytyy kyllä sovittaa, kun se ei näytä yhtään kauniilta henkarilla. Ja siitähän se kauniin turkoosin värisen jakun alaosa sitten löytyi. Ja kyllä on One tyylikkään näköinen niissä vaatteissa. MUTTA sikakalliita oli....


Mulla hirveä päänsärky tänä aamuna, nyt on pilleri jo auttanut sen verran, että pahin kipu on pois. Tuli muuten mieleen, että enkuksi särkytabletti on painkiller - kivuntappaja. Sen opin Annelienilta Israelissa ja luulin hänen vain slangia vääntävän, mutta se kait on ihan oikeasti niin. Kieli on ihmeellinen väline.


Muuten Iina on päässyt opiskelemaan mediamaisteriksi eli toimittajan tulee, jos jaksaa opiskelun suorittaa. Se on kyllä äidin mielestä sopiva ammatti tyttärelle...olen aina ollut sitä mieltä, että hän osaa kirjoittaa. Tullut isoisäänsä.


Ikävä lastenlapsia.....kohta nähdään....


Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...