keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Vihdoinkin uimaan


Piiiiitkästä aikaa kävin uimahallissa. Joskus kauan sitten kävin viikoittain, usein jopa kaksi kertaa viikossa. Nyt opiskelun aikana ei kerta kaikkiaan ole ollut energiaa mihinkään ylimääräiseen. Tuntui tosi hyvältä ja jaksoin uida jopa 500 m, tosin päissä piti huilailla. Olisin voinut enemmänkin uida, mutta pikkuhiljaa alkoi vanha tuttu suonenveto vaivata. Pahaksi se yltyi vasta, kun pääsin autolle. Melkein 10 minuuttia jouduin sitä taltuttelemaan. Joo joo, syön magnesiumia, mutta ei se sitä kokonaan poista. Tosin auttaa pitämään jonkinlaista tasapainoa, ettei aivan ole jalat tönkkönä kaiken aikaa.


Nyt pitäisi ryhtyä tutkailemaan Terveys 2015 -kansanterveysohjelmaa, että osaisin jotain vastausta sepustaa seuraavaan meneillä olevan kurssin kysymykseen. Kurssi on virtuaalinen - onneksi. Kaksi kysymystä vastattu, kolme jäljellä ja aikaa 3.5. saakka.


Eilen sain valmiiksi Hanneksen taulun. Olen kyllä joutunut purkamaan sitä tosi paljon - aina vain tuli tehdyksi väärin. Tänään vein sen raamitettavaksi. Lauantaina on ristiäiset.



Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...