lauantai 4. heinäkuuta 2009

Lauantaina


Mitä sitä tekis, kun on lauantai? Aamutee ja Nutrilette-juoma nautittu, lehti luettu, pyykit pantu koneeseen. Mitäs muuta?


Eilen illalla oli tosi mukava vierailu - bonustyttäremme - kuten Iina häntä nimittää blogissaan, kävi vierailulla. Edellisestä vierailusta onkin kulunut jo kolme vuotta. Tyttö on kasvanut ja valmistunut ammattiin ja melkein ylioppilaaksikin - yhtä ainetta vaille - siis syksyllä juhlat...toivottavasti ja luultavastikin. Kävimme hänen kanssaan Päivölän leirikeskuksessa vierailulla verestämässä vanhoja muistoja. Ihana katsella, kun hän tapasi vanhoja ystäviä.


Jaa, maanantaina sitten mennään Sotkamon Vuokattiin ja sieltä Kuusamoon seuraavaksi viikonlopuksi Pesosten sukujuhlille. Ihan mukavaa siis odotettavissa. Eilinen ja toissapäiväinen meni opinnäytetyön parissa, nyt taidan pitää siitä hieman vapaata.


Se kummallinen - tuleva ja menevä - väsymys vain pakkaa taas päälle. Tiiä mistä johtuu.... korvien välistä vai mistä..... niskaa särkee ja pää on takkunen.


Helteet tältä erää ohi - toivottavasti siellä Koillismaalla ei sentään miinusasteita ole. Pitäis vielä ehtiä käydä lastenlapsia tapaamassa ennen lomalle lähtöä.


Että semmoista tänään lauantaina....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...