perjantai 18. syyskuuta 2009

Pitsaa, lopputyötä ja kukkia


Että mitenkä otsikossa mainitut asiat liittyvät toisiinsa? No ei mitenkään. Ovatpa vain jotenkin olleet osa viime päiviäni. Tiistaina Iina toi mut kotiin koulusta ja houkuttelin - tosin sitä ei juuri tarvinnut tehdä - hänet kanssani pitsalle Dallas Pizzaan. En kyllä ole enää kovin innokas pitsalla kävijä, ne kun ovat tulleet aika samanmakuisiksi ja kuiviksi kaikki. Nyt oli kyllä poikkeus. Oli tosi hyvää ja mehukasta. Lupasin, etten enää muualle mene pitsalle kuin sinne. Nähtäväksi jää pitääkö lupaus.



Eilen sitten väänsin lopputyötä oikein tosissani ja sain kasaan omasta mielestäni tarvittavat sivumäärät. Lähettää päräytin sen sitten ohjaajalle, joka palauttikin sen niin, että hetiä tänä aamuna sain ryhtyä tekemään kommenttien mukaisia muutoksia. Melkein koko päivä siinä taas vierähti. Meinasi melkein unohtua ruuan laittokin. Keitin pitkästä aikaa oikean lihakeiton ja syötäväähän siitä tuli. En kyllä ole mikään lihakeiton suuri ystävä.


Tää tekstitys toimii tosi tyhmästi. Aina välillä se unohtaa valitut fontit ja värit ja on pakko valita taas uudelleen. Käväistiin Munnin kanssa ulkoiluttamassa sauvoja tuolla Köklotintiellä. Puolet matkasta sataa tihuutteli, mutta ei se matkantekoa haitannut.


Olen muuten saanut orkidean kukkimaan uudelleen....



kaunis se on....


Kukista puheen ollen, en mitenkään ymmärrä ulko-ovemme vieressä roikkuvaa lumihiutalekukkaa - vai mikä sen nimi nyt onkaan. Koko kesänä siinä on ollut tosi heikosti kukkia, mutta nyt syksyllä yhtäkkiä se on ruvennut pukkaamaan kukkaa kuin pipoa. Kato vaikka



Kertaakaan kesällä ei ole ollut kerrallaan näin paljon kukkia ja kasvi on muutenkin paljon elinvoimaisemman näköinen nyt syksyllä. Se on idän puolella, joten saa aurinkoa vain aamulla ja on iltapäivät varjossa. Muut kesäkukat alkaa jo siirtyä talvikauteen, mutta tämä ei kun porskuttaa. Hyvähän se on, että edes yksi kasvi jaksaa kukkia vielä näin syksylläkin.


Pitäis vissiinkin laittaa eläkehakemuskin menemään. Aion tehdä sen netin kautta. Saa nähdä, miten käy.


Mutta kommentoimisiin ja pitäkäähän huolta toisistanne.....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...