torstai 24. syyskuuta 2009

Svinalängorna - Sikalat


Oltiin illalla teatterissa kattomassa Svinalängorna eli suomeksi Sikalat. Kirjan on kirjoittanut vaasalaislähtöinen ruotsinsuomalainen Susanna Alakoski. Se sai Ruotsissa Augustpalkinnon ja oli myydyin kirja sinä vuonna. Lisätietoja täällä http://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789515017017 . Hankalaa oli, ettei ymmärtänyt aivan kaikkea (esitys oli ruotsalaisessa teatterissa), mutta pääasiat kyllä. Oli tosi hyvä, mutta rankka esitys. Täytynee lukea kirja, kun tässä vapaa-aika kohta lisääntyy. Kirjastossa kaikki kirjat oli lainassa ja viisi varausta, joten pitänee tsekata kirjan hinta verkkokaupassa. Käväisin tässä välissä ostamassa sen täältä http://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789515017017, hinnaksi tuli 14,80 toimituskulujen kanssa.  Kirja oli alennuksessa.


Oltiin aamupäivä hoitamassa Nellyä ja Hannesta, kun Maria oli koulussa. Käväistiin marjassa, syötiin, leikittiin orkesteria, laulettiin ja välillä pikkuvetikka nukkui päikkärit. Huomenna menen yksin hetkeksi aikaa vielä. Illalla mennään kuuntelemaan Lähi-Idän erikoistoimittaja Heikki Kangasta. Hän kertoo Israelin tilanteesta.


Mulla on taas viime aikoina ollut ikävä Israeliin. Olen mielikuvissani kävellyt siellä tutuilla kaduilla vanhainkodin lähellä. Saa nähdä päästäänkö vielä siellä käymään. Suunnitelmia on, mutta toteutumistahan ei voi vielä tietää.


Pitäkäähän edelleenkin huolta toisistanne....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...