tiistai 8. syyskuuta 2009

Tietoverkkoja


Harjoiteltiin tänään tekeen lähiverkkoa pieneen firmaan. Ei päästy vielä tekniikkaan, vasta rakennettiin toimisto. Hauskaa, kun kaikki termit on tuttuja työstä, mutta niiden sisältö kirkastuilee pikkuhiljaa, kun opettaja vääntää rautalangasta juttuja. Perjantaina on tentti, sit enää tää yksi juttu. Viikonloppuna jaettiin srk:ssa ensimmäinen lehti, jossa olen päätoimittajana. Vielä on kehittelemistä, suunnitteilla on aivan uusi layout, se ei vielä ehtinyt tähän eikä taida ehtiä seuraavaankaan lehteen, mutta hiljaa hyvä tulee.  Meillä on tosi hieno tiimi tekemässä lehteä.


Pitäisköhän käväistä ulkoiluttamassa sauvoja? Munni on kova tekemään liimaushommia. Ostettiin muutama viikko sitten sauvoihin uudet kumitupet ja ne on sillä jo rikki. Mutta eikös mitä, poika liimasi paksua kumia reiän kohdalle, saas nähdä, miten toimii käytössä..... että sellainen se Munni on.


Ostin eilen kolmen kuvan tauluja kaksi ja niissä on nyt kaikkien viiden lapsenlapsen kuvat ja lopussa vielä isu ja Munni. Voihh...hoksasin just, että taitaa olla pakko ottaa yrtit terassilta sisään. Se tarkoittaa, että on pestävä purkit päältäpäin. Ne on ruskeita saviruukkuja, jotka ovat kesän aikan vihertyneet. Katotaan, miten yrtit rupeaa viihtymään sisällä.


Iina on kovassa flunssassa, kun ei vain olisi sitä itteään. Ja lauantaina pitäisi olla huippukunnossa, kun pitää esiintyä morsiusneitona ystävän häissä. No, on onneksi lepäillyt koko päivän, että eiköhän se siitä tokene, siis tauti meinaan....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...