keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Hautajaiset ja laptop


Oltiin Markun hautajaisissa tänään. Oli kaikesta huolimatta valoisat hautajaiset. Olen monta kertaa aikaisemminkin miettinyt, mitä haluaisin hautajaisissani esitettävän ja nyt päätin kirjoittaa ihan muistion omaisille, että tietävät, minkälaiset hautajaiset itselleni haluaisin. Mietin jo valmiiksi mitä kukkia arkulle ja musiikkiakin. Aivan ehdottomasti haluan alkumusiikiksi Albinonin Adagion.  Se soitettiin tänäänin. Muistan kuulleeni sen ihka eka kerran Turussa asuntomessuilla jossain ihme tilassa. Se vain jäi heti mieleen ja kosketti sisintä. Paljon myöhemmin vasta sain tietää, mikä teos on kyseessä.


Sitten seuraavaan asiaan. Nyt sitten on hankittu ihka ikioma läppäri. Ja uskokaa tai älkää, mutta olen aivan itse "koonnut" sen ja ottanut käyttöön. Asensin langattoman wlan-verkkopäätteen (kai se on sen niminen) oikein ja pientä apua (eli kaksi kaveria puhelien päässä) käyttäen voin nyt käyttää myös tätä läppäriä langattomasti kotiverkossa ja tietenkin muuallakin. Kirjoitan tätäkin uudella koneella. Hyvä minä! Olen ylpeä itestäni, mä osasin! Niin ja kytkin langattoman hiirenkin tähän apparaattiin..


Tää näppäimistö ei nyt kyllä ole kaikkein paras. Kirjoitan ilmeisesti liian nopeasti, sillä jotkut kirjaimet jää pois ja jotkut tulee kaksi kertaa. Tarttee kait hieman opetella.


Huomenna meillä on 18-vuotishääpäivä ja mennään ulos syömään. Jospa käytäis uudessa Kantarelliksessa tutkailemassa osaavatko tehdä ruokaa.


Sunnuntaina lähden Inkooseen Liia-ystävän luo ja Lohjalle Tuulaakin tapaamaan. Niin ja se pääasia. Menen Lohjalla permanenttiin. Joo, usko tai älä.


Sitten loppiaisen jälkeen alkaakin dieetti. Pitää saada viis kiloa painoa alas. Kuka tulee mukaan? Sain Liisa-siskolta ohjeet. Kattellaan, miten toimii.


Nyt pukkaan tämän nettiin. Hyvää vuodenvaihdetta kaikille blogini ja myös naamakirjan (tää ilmestyy sielläkin) lukijoille. Ja siunattua vuotta 2010!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...