lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lauantai


Keskiviikosta lähtien on jonkinnäköinen lunssantapainen yrittänyt puskea päälle. Pari päivää pysyttelin sisällä enkä jaksanut tehdä muuta kuin lojua sohvalla. Hieman oli lämmönnousua, muttei varsinaisesti kuumetta, ei nuhaa vain yskä tuntui lisääntyvän. Perjantaiksi täytyi päästä kuntoon, joten ylösnousu kuudelta aamulla ja aamiaisen yhteydessä Ibumaxia kurkkuun ja menox hoiteleen Nellyä ja Hanskia.


Ja aika hyvinhän se oikeastaan meni. Hanskin kanssa kuorittiin penuaa, kuten hän perunoita kutsuu ja keitettiin jauhelihakeittoa. Nellyn kanssa tehtiin lehdistä tehtäviä ja koottiin palapelejä. Kun välipoika tuli ennen kolmea kotiin, auton nokka eteenpäin Petoa kohti. Siellä leikin tunnin verran ulkona Cajsan ja Kallen kanssa. Tehtiin Cajsan kanssa lumilyhty ja Kallea huruutettiin kelkalla. Ville-vauva oli pipi.


Kunto on kohtalainen, mutta ei tahdo jaksaa/huvittaa tehdä mitään. Yskäkin on aikamoinen, sitä yritän hillitä astmalääkkeillä.


Maistuiskos sulle marjatäytteinen, suklaalla pällystetty bostonkakku?



PS. 119:103 "Kuinka makeat ovat minulle sinun lupauksesi! Ne ovat hunajaa makeammat minun suussani."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...