maanantai 27. helmikuuta 2012

Matkalla


Neljän päivän matka Etelä-Suomeen suoritettu melkein suorin vartaloin. Ensin tutustuttiin Tuula-ystävän uuteen asuntoon. Tuli hyväksytyksi paitsi pullan säilytys tiskikoneessa wink. Seuraavana vuorossa Liia-ystävä, jonka luona tarjoilu näytti tältä







jonkin ajan kuluttua kakku näytti tältä







Että mikäkö oli syy? No, niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Siis todella maistuvaa. Ja siihen kuulemma pystyy kaikki, kunhan vain ostavat oikean paketin kaupasta. Sitä on pakko kokeilla.



Sunnuntaina oltiin Lotan rippiäisissä Myyrmäen kirkossa. Oli muuten kaunis kirkko. Valaisimet eritoten viehättivät. Niillä oli saatu vaikkutelma kuin ne leijuisivat ilmassa.







Meidän lahja taas näytti tältä







Aito Real Madridin paita omalla nimellä. Minähän nyt en tuollaisen päälle ymmärrä, mutta koska Lotta on kovatasoinen jalkapalloilija, oli ostos paikallaan. Jussihan sen kekkas. Ja aivan heti. Taitaa johtua siitä, että hänkin on jalkapalloilija.



Juhlan jälkeen auton nokka kohti itää ja pieni pysähdys Mäntsälässä tarkistamassa, miten Munnin pikkuveli edistyy talonrakennuksessa. Ja olihan siinä edistytty. Matka jatkui isoveli Esan luo. Siellä saunottiin ja käytiin tapaamassa Tiinaa perheineen. Aamulla kotia kohti. Olipahan mukava tulla taas kotiin. Borta bra men hemma bäst!



Asiasta toiseen. Viimeinen päätoimittamani srk-lehti on kohtapian ilmestymässä. Taitto on melkein valmis. Jos kiinnostaa lukea sitä, voit joskus puolentoista viikon päästä kurkata Vaasan helluntaiseurakunnan sivuilta. Se tulee sinne aikanaan.



Psalmit 122:1—2 "Matkalaulu; Daavidin virsi. Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen." Meidän jalkamme saavat seisoa sinun porteissasi, Jerusalem. …

122:6 Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...