maanantai 21. toukokuuta 2012

Kesää pukkaa


Ei oikeastaan ole ollut mitään houkutusta kirjoitella tätä blogia viime päivinä. Pakko kait on pari riviä saada aikaan.


Mitä takapihan kehitykseen tulee, Munni on saanut valmiiksi säilytyslaatikon ja halusi ihan oma-aloitteisesti tehdä kehikon mun yrttimaallekin. Tässäpä nämä



Siemenet on piilotettu, sipuleita ympärillään. Yksi rivi on tässä kuvassa vielä kylvämättä,mutta nyt siinä on pinaatin siemeniä.



Säilytyslaatikko on saanut käsittelyn ja sisällönkin - eli tuolien pehmusteet.


Isosisko käväisi miehensä kanssa ja Mr Morrison pääsi terassin ovesta karkuun. Juoksi kuin miuli pitkin teitä ja tanhuita me perässään. Loppuviimeksi naapurin omaa koiraansa ulkoiluttanut nainen sai sen kiinni. Niin sai Mr mennä rangaistukseksi autoon - vai oliko se rangaistus mulle, kun avasin terassin oven liian varomattomasti. Mutta puolustukseksi voin sanoa, että mulla on niin vähän kokemuksia koirista, ettenhän millään olisi voinut arvata, että se käy niin nopeasti.


Kohta käy matka hierojalle - tai oikeastaan fysioterapeutille, joka käsittelyllään toista viikkoa sitten sai hirmuisen kylkipistokseni laantumaan. Nyt käsitellään sitten lihaksia, jotka joutui aika kovalle koetukselle pistoskauden aikana.


Nelly oli meillä yökylässä ja löysi naapurista pari vuotta vanhemman tytön kaveriksi. Viettivät pari päivää yhdessä. Oltiin kaikki neljä eilen lestadiolaisten uuden toimitalon vihkiäisissä kutsuvieraina.


Nyt ei juttu luista tämän enempää, joten lukemisiin taas.


1.Pietari 3:12 ”Sillä Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän rukouksiansa, mutta Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan." Ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään?”

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...