sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ruokamultaa tuli ja sitä kärrättiin


Pakko laittaa ainakin Liisan mieliksi kuvia siitä, miten takapihan elämä on tänä iltana kehittynyt. Eli kuvakavalkadi seuraa:


Näistä se lähti






Ja tämä siitä tuli. Liisa ei nyt sitten saa arvostella



Kärhöt




Oli kyllä tosi vaikeaa miettiä, mitä minnekin laittaa. Telle oli kirjoittanut antamiinsa perennoihin nimet, joten se kyllä helpotti, mutta enhän minä muistanut, mitkä niistä kasvavat kaksimetrisiksi ja mitkä jäävät maan pintaan. Eli kesä ja syksy sitten näyttää, mitä tuli tehdyksi. Jos meni tosi pahasti pieleen, niin istutetaan uusille paikoille ensi keväänä. Sillähän siitä päästään.


Ollaan kolme tuntia kärrätty multaa ja sit istutin nuo. Vielä huomenna etupihalle yksi pieni penkki ja kärryllinen multaa siellä olevan pensaan juurelle. Ehkä sillä  päästään alkuun. Vielä tuolle ruohomatolle pitää tehdä jotain. Se pitäisi ilmastoida, mutta kun ei oo meillä niitä ilmastointikenkiä, niin täytynee lainata jostain talikko ja pistellä reikiä.


Huomiseen!


PS 23:2—3 ”Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.

Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.”

 


 


 

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...