torstai 29. tammikuuta 2009

Koululla.....


Istun koululla Raastuvankadulla ja odottelen Ann-Maria.  Tehdään yhdessä projektityö-kurssin tehtävää. Olen ollut kaupungilla ja ostellut pikkuisille vaatteita. Oi, kun oli taas mukava ostaa vauvan vaatteita. Jokaiselle ostin jotakin, paitsi Cajsalle on jo valmiiksi ostettuna. Pian hän täyttää 3 vuotta. Ja uusin Mini-vauva on viikon ikäinen.


Miniä soitti, että heille oli ykskaks syntynyt pieni kilivauva. PikkuMyy on ollut raskaana ilman, että olisivat huomanneet. Tosin lieviä ihmettelyjä oli ollut, kun oli viikon verran halunnut koko ajan ruokaa. Sain kuvan pikku Frankista, suloinen kilivauva.




Olen jonkin aikaa prosessoinut asiaa ja tullut siihen tulokseen, että on pakko hieman hidastaa tahtia opiskeluissa. Jätän ilmeisesti harjoittelun nyt keväällä suorittamatta - se ei ole vielä ihan varma, mutta ilmeisesti kuitenkin - yritän suorittaa kaikki kurssit ja tehdä opinnäytetyön syksyyn mennessä ja saa sitten kattoo, miten suorittelen harjoittelun. Eli en sitten valmistu jouluksi, mutta väliäkö sillä. On pakko ottaa huomioon stressioireet, joista edellisessä tekstissä kerrottu lienee yksi. Jos nyt huhti-toukokuussa menisin harjoitteluun, joutuisin käyttämään kaikki tämän ja ensi talven lomat eli 6 viikkkoa + vielä kolmen viikon 9 työpäivää pitäisi tehdä takaisin tai etukäteen sisään. Ja sit ei olisi kesälomaa. Ei kuulkaa tuu mitään, kun ei lomaa ollut viime kesänäkään kuin viikko.


Munni on Helsingissä kurssilla ja minä kaksin Uman kanssa kotona. Nyt vaikuttaa siltä, että on löytynyt yksi kissasta kiinnostunut. Se tarkoittaisi sitä, että Umasta tulisi sisäkissa, en kyllä tiedä onnistuuko se. Vaikkei kissa paljon ulkona olekaan, on se saanut juoksennella siellä vapaasti. Vaikea sanoa, miten sopeutuu hihnaulkoiluun. Kissasta kiinnostunut soittelee illalla. Katotaan sitten.


Kohta A-M tulee, joten hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!


 

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...