sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Viikonloppureissu


Hei taas!

Olen kotiutunut viikonloppureissulta. Vilppulassa evankelistakodilla rukous- ja paastopäivillä. Oli hyvät päivät. Saimme iloita yhteisestä uskosta ja Herra kohtasi meitä valtavasti. Menin sieltä suoraan Liisa-siskon luo, jossa vaihdoin vaatteet, söin voileivän ja Activiaa ja lähdin Aglow-iltaan puhumaan. Joo, joo...minä puhumaan. Vaikka kyllä koin, että en mikään puhuja ole, kirjoittaisin paljon mieluummin. Hyvin arkana astuin yleisöni eteen. Onneksi naisia ei ollut paljon ja he rukoilivat puolestani, että selviän tehtävästäni. Minulla oli vakava sanoma ja uskon sen saaneeni Herralta. Jumalan suuruudesta ja pyhyydestä, joka osin tuntuu kadonneen uskovienkin keskuudesta. Herra auttoi!

Huomenna sitten alkaa taas koulu ja heti neljä iltaa peräkkäin. Onneksi nyt pyörii eläkevapaat, joten eiköhän siitä selvitä. Tosin mulla alkoi perjantain vastaisen yönä kova särky oikeassa ranteessa peukalon juuressa. Se on tietyissä asennoissa kipuillut vuosia, mutta nyt äityi tulehdukseksi. Itse sen diagnosoin jännetupen tulehdukseksi, joka yleensä paranee itsestään, kunhan laittaa paikan lepoon, pitää sen lämpimänä eikä rasita sitä. Käytin paikallisia kipuvoiteita ja sidoin käden ideaalisiteellä. Hieman vielä on tuossa kohdassa turvotusta, mutta ei enää särkyä, vain kipua liikuteltaessa. Kyllä se siitä tokenee, laitan taas yöksi siteen, nyt illalla otin sen pois, kun ei sopinut tunikan väriin Cool, ei vaiskaa.....muuten vain jätin pois.

Eipä tässä muuta kuin tsemppiä kaikille.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...