perjantai 16. tammikuuta 2009

No niin....jatketaan....


Tää sininen väri on kyllä paras.


Niin niistä kirjoista. Eilen aloin lukea ensimmäistä kirjaa Itikkakesä. Se olikin romaani, joka kertoi yhdeksänkymppisen Johanneksen ja hänen ympärillään olevien ihmisten elämästä. Kannattaa lukea, oli helppolukuinen ja käsitteli mm. ihmissuhteita ja vanhustenhuollon tilaa. Ihmissuhteissa oli jännää se, että sama asia kerrottiin monen ihmisen näkökulmasta ja asia näytti aina aivan erilaiselta. Kirja on hieman humoristinenkin, ilman muuta lukemisen arvoinen.


Nelly tuli meille - tai hain hänet Vaasasta - Maria-miniä oli perjantaiostoksilla. Meillä oli oikein mukavaa yhdessäoloa typykän. Ensimmäiseksi, kun tavattiin Prisman parkkihallissa Nelly kysyi: Missä Munni on?


Kävin eilen Respectassa kyselemässä peukalotukea, mutta minun kokoni oli loppu, joten saan sen myöhemmin. Kävin myös optikolla uusia näyttöpäätelaseja varten. Valitsin puna-lilat, aika rohkeat, mutta pitäähän sitä olla jotain piristävää työssäkin. Olen kyllä nykyään ihan tyytyväinen työhöni, vaikka päätehtäväni ovat pysyneet samoina, mutta on mukava työskennellä mukavassa porukassa. Olin työssäni niin yksin monta vuotta, vaikka viereisissä huoneissa olikin ihmisiä, mutta työni oli yksinäistä. Nyt on aivan toisin, en taida malttaa jäädä vielä vuoden päästä eläkkeelle.


Pian on uuden - viidennen lastenlapsen - syntymäaika. Näytti siltä, että vauva olisi jo laskeutunut. Laskettu aika taitaa olla ensi viikolla. Jännittävää.....


Luokkakaverit ovat tunnin päästä hikoilemassa matematiikan tentissä. Olen muistanut heitä, että selviäisivät.


Nyt yritän alkaa lukea toista kirjaa....tai sitten jotain muuta....


 


Miltäs tuntuis tällainen maisema...




No onkos tullut kesä nyt talven keskelle?



Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...