tiistai 10. maaliskuuta 2009

David Wilkerson


Sitten vähän erilaista asiaa kuin edellisessä viestissä. Niille, jotka eivät tiedä kuka on otsikon mies, kerrottakoon, että hän on amerikkalainen Jumalan profeetta. 60-luvulla hän sai kutsun New Yorkiin jengien pariin ja hänen työnsä kautta tuli uskoon mm. Risti ja linkkuveitsi ja Juokse poika juokse -kirjojen päähenkilö Nicky Crutz, joka aivan hiljattain kävi täällä Suomessa.


Wilkerson kirjoitti 70-luvulla kirjan nimeltä Näky, joka on profetiaa siitä, mitä on tapahtuva aikojen lopulla maailmassa. Suuri osa tuon kirjan ennustuksista on jo tapahtunut. Mm. tämä Amerikan talouskriisi on siinä ennustettu. Kirjasta on otettu monta painosta. Luin sen hiljattain uudelleen ja se toden totta kertoo tästä ajasta.


Facebookissa oli maininta viimeisimmästä Wilkersonin profetiasta viime viikolta, se on päivätty 7.3.2009. Jos haluat lukea sen, tässä osoite: http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm. Se on käännetty suomeksi. Jos haluat tarkistaa sen Wilkersonin omilta sivuilta, tässä osoite: http://www.worldchallenge.org/en/node/6304. Viesti on otsikoitu "Kiireellinen sanoma".


 

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...