sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Sisko tuli eläkeikään


ja täytti siis 65 vuotta. Mulla taitaa eläke alkaa yt-neuvottelujen myötä hieman aikaisemmin. Olenhan pähkäillyt jo kauan jäisinkö eläkkeelle ensi vuoden vaihteessa vai jatkaisinko 65 vuoteen saakka. Ei taida tarvita enää pähkäillä, jos mut päättää asiasta mun puolesta. Jää nähtäväksi.


Kaksi koulupäivää - tai oikeammin iltaa - jäljellä. Tiistaina neljä tuntia sosiaaliturvaa ja torstaina siitä tentti. Sitten alkaa hulvaton elämä. No, taitaa olla jäljellä vielä muutama tehtävä ja opinnäytetyö. Harjoittelu suoritetaan sitten, kun löytyy siihen aikaa. Nyt tuntuu aivan tosissaan siltä, että tein viisaan ratkaisun, kun jätin tämän kevään alkavan harjoittelun pois ohjelmastani.


Kohta täyttää ensimmäinen lapsenlapseni 3 vuotta. Kyllä aika kulkee nopeasti. Lupasin tehdä prinsessakakun. Onneksi netistä löytyy reseptejä roppakaupalla. Vaaleanpunainen sen olla pitää ja prinsessakruunu koristeena. Oijoi....toivottavasti onnistuu. Niin ja Munnin ainut lapsenlapsi täyttää päivää ennen 16 vuotta. Hänen synttäreilleen ei valitettavasti päästä. On sikakallista mennä tästä yli Ruotsiin, Turusta on paljon edullisempaa.


Niin ja nuorin lapsenlapseni ristitään pääsiäisen jälkeen. Onni on saada lastenlapsia.


Ollaan suunniteltu lähteä 2.4. Ruåttiin Munnin pojan luo. Samalla tapaillaan muita hänen sukulaisiaan ja ajetaan jopa aivan ystäväperheen luo Etelä-Ruotsiin Olofströmiin saakka.


Voi joo..meinas aivan unohtua. Olin suunnitellut, että Ruotsissa mennään vaatekauppaan ja ostetaan molemmille ristiäisvaatteita. Eilen koulun jälkeen "eksyin" Rewelliin ja löysin Maijasta -70 % tangosta aivan ihanan jakun. Heti, kun näin sen, tiesin, että se on mun. Onneksi löytyi vielä sopiva koko. Gerry Weberin jakku ja alkuhinta 159 euroa, mutta sain sen 47,70 e. Sitten ostin vielä mustat satasen farkut, jotka sain 28 euroon.  Kiittelin Herraa mielessäni.


No koettakaahan päriätä, ja jos ette, niin soitelkaa ;)

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...