lauantai 14. elokuuta 2010

Kuntoutuskurssia ja leiriä


Torstaiaamuna anivarhain suuntasin Opelin noka kohti Härmää, jossa isoM oli ollut jo 7 päivää sydänkuntoutuskurssilla. Kela maksaa myös omaiselle yhden päivän ja yön ja kunka ollakaan olin ainut omainen, joka halusi olla mukana. No, minähän sain sitten yksityisopetusta mm. ravintoasioista. Nyt sitten osataan tarkistaa tuotteista suola- ja rasvapitoisuudet. Leivän levitteessä pitää kuulemma olla vähintään 60 % rasvaa. Niin ja maultaan eniten voita muistuttaa Kultarypsi. Täytynee kokeilla. Psykologinkin vastaanoton, 1,5 t, sain yksin. Meillä oli tosi hyvä keskustelu ja sain myös ajattelemisen aihetta ja vahvistusta omille ajatuksilleni. Ihan mukava.


Sieltä sitten suuntasimme Särkimon Päivölään, jossa oli määrä pitää isovanhempien ja lastenlasten leiri perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään. Minä olin ehdottanut, että meidänkin seurakunta järjestäisi tällaisen ja lapsityön vetäjä Liisa laittoin tuulemaan ja järjesti ohjelman ynnä muun tarvittavan. Ja leiri oli tosi mukava. Eräskin mummi kysyi, että saadaanko me tulla ensi vuonnakin!!!


Liisa oli kehittänyt oikein kivan luontopolunkin. Piilotellut metsään kaikenlaisia kivoja juttuja, joita lasten sitten piti keksiä, että mikä on väärässä paikassa, vaikkapa sipuli kannon päässä. Ja muutakin kivaa leikkiä ja tietenkin uintia oli.


Iltanuotiolla oli suurennuskone



Kun sinne heitti vaikkapa hammastikun, sai takaisin halon tai mehupillin, niin sai letkunpätkän. Oli lapsista tosi hauskaa ja vähän meistä aikuisistakin.



Tämä se vasta oli mukava ohjelmanumero



Minä söin kevytsellaista ja vain yhden, isoM tyytyi mannapuuroon, leipään ja salaattiin.


Mukava leiri kaiken kaikkiaan. Ensi vuonna varmaankin saan mukaan jonkun lastenlapsistani. Nellyn oli määrä tulla, mutta katsottiin, että se olisi ollut hänelle liikaa, kun oli eka täysipäiväinen viikko  päiväkodissa.


No niin, kirjoittelemisiin ja kommentoimisiin!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...