perjantai 13. toukokuuta 2011

Hierojalla


Käväistiin Munnin kanssa Seinäjoella hierojalla, kuten taisin edellisessä kirjoituksessani jo mainitakin. Jalat hierottiin ja pakarat. Polvessa jänne pois paikoiltaan. Sekö lie aiheuttanut ne kivut. Hieroja kyllä meinas, ettei se tapaa leposärkyä aiheuttaa. No aika näyttää oliko tuosta apua. Oli kyllä kivulias neliviisminuuttinen. Varsinkin etureisien lihakset oli niin kireinä, että sattui ihan hirveästi. Vasemman pakaran ja lantion väliset lihakset oli niin kipeitä, ettei oikein pystynyt edes hieromaan. Pitäis varmaankin venytellä enemmän ja alkaa taas käydä uimassa. Se onkin jäänyt koko keväänä. Talvella käytiin yhdessä muutaman kerran.


Tullessa ostin Minimanin parkkipaikan kukkamyynnistä alennettuun hintaan yhdeksän äitienpäiväruusua, jotka istutin parvekkeelle.




Eikös olekin kauniita. Aikomukseni on täyttää parveke tänä viimeisenä kesänä ruusuilla ja muilla punaisilla kukilla. Ehkä vielä laitan jotain valkoista purkkeihin reunoille roikkumaan.


Äitienpäivänä välipoika oli perheineen täällä monta tuntia. Hannes rakastaa traktoreita ja uskalsi eka kerran mennä Lepikon traktoriin. Ajelivat Munnin kanssa ja Hannes polleana ohjaili, siitä ei valitettavasti tullut kuvaa otetuksi



Hannes ja Munni rakkussa


 



Nelly pelasi Munnin kanssa jalkapalloa


Nellyllä ja Munnilla on aina salaisuuksia keskenään. Usein ne liittyy jotenkin karkkeihin Hymy



Psalmi 127:3 ”Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...