maanantai 16. toukokuuta 2011

Netistä poimittua


Reijo Telarannan kotisivuilla on sarja Viikon jutut. Jaan tässä yhden niistä.


Kristallikruunun opetus



 



Oletko nähnyt jonkun oikein suuren ja upean kristallikruunun? Sellaisia voi nähdä joissain kirkoissa tai kuninkaiden palatseissa. Kun seuraavan kerran näet kristallikruunun, niin kuuntele tarkasti, millaisen viestin kruunu kristalleineen sinulle haluaa antaa:



Iso kristallikruunu muodostuu sadoista tai jopa tuhansista kristalleista, jotka on kiinnitetty kristallikruunun runkoon ja sen lukemattomiin haaroihin. Kaikkein ylimpänä on yleensä se tärkein, valon lähde. Sieltä valo säteilee kristalleihin. Jokainen niistä ottaa valon vastaan ja jakaa sen edelleen monille muille kristalleille, kunnes koko kristallikruunu loistaa kirkkaana.


Yksinäinen kristalli ei valaise. Kristallikruunusta irrotettuna se on vain hienosti hiottu mutta silti hyödytön lasinpala. Vain liitettynä kristallikruunuun ja valon yhteyteen se saa loistaa yhdessä muiden kanssa.


Jokainen kristalli heijastaa ja jakaa valoa omalla tavallaan ja hieman eri tavalla valon värejä toistaen. Silti kyseessä on yksi ainoa valo.


Jeesus Kristus on valo. Kristallikruunu on hänen maailmanlaajuinen seurakuntansa. Jeesuksen seuraajien Kirkkokunnat paikalliset seurakunnat sekä jokainen Jeesukseen Vapahtajanaan ja pelastajanaan uskova on kutsuttu olemaan kristalli, joka saa ottaa vastaan Jeesus-valoa ja jakaa sitä ympärilleen.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...