perjantai 9. joulukuuta 2011

Asunnonkatselua


Käytiin asioilla Tervajoella ja matkalla pistäydyttiin myös tulevassa kotikunnassamme eli Laihialla. Tai oikeastaan ensin käväistiin tulevan, mahdollisen kotimme omistajan puheilla ja saatiin pohjapiirros tutkittavaksemme. Mehän emme siis olleet asunnossa käyneet vielä ollenkaan sisällä. No, sen verran asia on edennyt, että 21.12. on viimeinen homma, minkä jälkeen omistaja päättää myykö vai vuokraako asunnon. Tämän tapaamisen jälkeen mieli oli aikalailla maassa.


No, Laihialla sitten ajettiin sinne asunnolle. Siellä oli kolme nuortamiestä murkinalla. Huikkailimme, että saako tulla ja luvan saatuamme jututimme nuoriamiehiä. Yksi heistä sanoi asunnon valmistuvan ainakin helmikuuhun mennessä. Toinen, joka vaikutti vähän kuin päällysmieheltä, sanoi heidän rakentavan kolmea asuntoa yhtäaikaisesti ja tämä kyseinen asunto valmistuu ensimmäisenä. Hänen arvionsa oli tammikuun puoliväli. Tutkailimme asuntoa, joka oli aivan alkutekijöihin revitty. Eli siitä tulee kuin uusi. Ja mitä enemmän tutkailimme sitä paremmalta tuntui ja mieli alkoi kohota. Vaikuttaa tosi mukavalta asunnolta ja myös asuinpaikalta. Kaikki palvelut kävelymatkan päässä ja rukoushuone ihan vieressä. Siis ihanne!


Ja jos joku vielä luulee Laihiaa joksikin käpykyläksi, lähteköön tutkailemaan asiaa. Käväistiin paikallisessa Halpa-Hallisa jo kuin etukäteiskäynnillä ja kansaa oli kuin pipoa. Niin ja onhan siinä vieressä S-kauppa ja K-kauppakin aivan kivenheiton matkan päässä. Ja kaikki muukin arkielämässä tarvittava on aivan käden ulottuvilla. Laihia city on hyvä paikka asua. Sanon minä.


Eli nyt sitten odotellaan vain sitä 21.12. päivää. Sen jälkeen ollaan taas hivenen viisaampia tässä asiassa.Apostolien teot 16:34 ”Ja hän (vanginvartija, joka vartioi Paavalia ja Silasta, kun he vapautuivat maanjäristyksen ansiosta vankilasta) vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi.”

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...