maanantai 8. lokakuuta 2012

Remontti jatkuu

Voihan mörkö tätä sekasotkua - tai oikeastaan hyvässä järjestyksessähän nuo kaikki meidän tavarat on kahdessa kamarissa. Hih! Kato vaikka

Sänky palasina ja sohvakalusto pinossa

Kirjahylly vielä enemmän palasina

Nyt laitetaan olohuoneen lattiaa ja huomenna kuulemma keittiö. Eli vielä saa tätä laatua nauttia muutaman päivän. Sauna on muuten vaan täynnä kaikenlaista pärtöä, kuten Kuusamossa sanotaan.

Eilen kävi yksi riski nuorimies nostamassa olkkarin ISON senkin Munnin kanssa kamariin. Milloinkahan kaikki tavarat on taas löytäneet paikoilleen? Nåh, täytynee ottaa positiivisesti - tuleepahan joulusiivot tehdyksi. Munni on jo ikkunat pessy ulkopuolelta ja välistä. Kun lattialevyjen sahaus loppuu, suoritetaan pesu myös sisäpuolelta. Näin on hallitus päättänyt!

On vaan niin tosi tylsää, kun ei voi muuta tehdä kuin istua keittiössä. Poika tekee hommia olkkarissa ja eteisessä ja kamarit on täynnä. Keittiön pöytä on vielä paikoillaan, joten tää kone voi olla käytössä.

Mutta eteenpäin mennään joka päivä. Tarttee kattoa aikataulua, josko pääsis uimaan tänään.

Naahum 1:7 "Hyvä on Herra, turva ahdistuksen päivänä, ja hän tuntee ne, jotka häneen luottavat."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä sisko kyllä se siitä ja kunhan lattiat on kunnossa taitaa huushollikin olla kunnossa alta aikayksikön! (jos sut oikein tunnen) Liisa

Heeka kirjoitti...

Kiitos vaan Liisa-sisko, mutta ei taida enää paukut riittää niin kuin ennen. Silloin piti muuton jälkeen kaikki tavarat olla paikoillaan viimeistään seuraavana päivänä. Tänne muuton yhteydessä kesti viikon ennen kuin kaikki oli kunnossa.

Huoh huoh... kohta taas pitää alkaa järjestelyt. Remonttimies tuolla keittiössä jo ähertää. Mutta meillä on vielä paljon hommaa edessäpäin.

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...