perjantai 5. lokakuuta 2012

Lattiaremontti

Nyt se sitten alkoi. Nimittäin uuden lattian asentaminen asuntoomme. Saamme tosi hienon vaalean laminaatin. Vanha lienee alkuperäinen eli vuodelta 1993, joten vaihdon aika alkaa olla tosiaankin käsillä. Vaikka ei tässä nykyisessäkään sen suurempia vikoja ole kuin, että imuroidessa se imaiseen suulakkeeseen kiinni. Ei nääs ole liimattu. Olenkin kieltäytynyt imuroimasta, kun en jaksa sitä imuria vedellä ja kun laittaa imutehoa pienemmälle, eivät roskat juurikaan vähene. Niin ja onhan toki esimerkiksi meidän makuuhuoneessa tosi pahat, isot ja ruskeat jäljet. Aivan kuin joku vanha heteka olis siinä ruostuneena seissyt. Ruskeita, huonekalujen jalkojen jälkiä on kahdessakin paikassa myös olohuoneessa. Aika hyvin ne kuitenkin on saanut peitettyä matoilla.

Tältä meillä nyt näyttää
Olohuone on saanut uuden sisustuksen. Mitähän mahtaisivat Avotakassa sanoa?


Uusi lattia on vielä täällä

Uusi lattia valmistuu tosi nopeaa tahtia ja komiaa näyttää tulevan. Voi kun mahtavaa, minäkin voin tas - joskus - imuroida. Ehkäpä jätän kuitenkin tuon vaativan työn Munnille.

1. Kun. 6:30 "Ja temppelin lattian hän päällysti kullalla, sekä perä- että etuosan lattian."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...