keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tadaa sauna on tyhjä

No niin, lattiaremontti on saatettu päätökseen. Meillä oli tosi ahkera ja taitava mies. Sanoi eka kertaa saaneensa nuhteita työnantajalta, kun on liian nopea töissään. Tässäkin remontissa olisi pitänyt mennä viikko, mutta  poika hoiti sen kolmessa päivässä. Teki töitä koko ajan, vain pari kahvitaukoa ja ruokatunnin piti.

Lattiahan on ihan hieno, mutta niin kovin uuden näköinen. Ja minä kun tykkään vanhasta - niin kuin tuosa ukostakin. Hihii! Jotenkin nyt mun ihanat räsymatot ei näytäkään yhtä hyviltä kuin vanhalla lattialla. Tämä lattia varmaan vaatis sellaisen kokovalkoisen kalustuksen, joka nykyisin on niin in. Mutta minäpäs tykkään väreistä enkä aio valkoiseen vaihtaa.

Olihan siinä hommaa. Melkein kuin muutto. IsoM hoiteli kirjahyllyn täyttämisen. Laatikoita oli seitsemän. Sellaisia isoja. Taisi kestää nelisen tuntia. Mutta hyvä tuli. Minä hoitelin enempi tuota astia- ja koriste-esinepuolta.

Kamariin pitäisi saada/hankkia uudet verhot. Ei enää löytynyt omasta kaapista sellaisia, jotka olisin kelpuuttanut. Täytynee tarkistaa Halpa-Hallin valikoimat.

Nyt saatte pärjätä ilman kuvaa, en viitti ruveta etsimään ja lataamaan. No olkoon haetaan nyt pari kuvaa

Tässä pikkusiskon kanssa kälyn synttäreillä


Isosisko ja veljentyttärentytär

Markuksen evankeliumi 5:36 Mutta Jeesus ei ottanut kuullakseen, mitä puhuttiin, vaan sanoi synagoogan esimiehelle: "Älä pelkää, usko ainoastaan."

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kivoja kuvia, nyt vaan peität kaikki lattiat matoilla (kuten äiti)
En minäkään tykkää niistä koko valkoisista sisustuksista..
Oon hurahtanu konsulinnan kahvihuoneeseen, se pihanpuoleinen kamari on aivan ihqu, lämpimät puupanelit ja katto ja lattia jajaja..
Siellä sielu lepää..
sunnuntaiterveisin pikkusisko <3

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...