perjantai 13. helmikuuta 2009

Uudet ikkunaverhot


Hairahduin Minimanissa käydessäni ostamaan aulaan ilmestyneestä uudesta kangaskaupasta ikkunaverhokangasta keittiöön. Ompelin ne aamulla. Nooh... edullista kangas oli....menettelee verhonakin. Edelliset verhot maksoivatkin tosi paljon. Noh on niitä käytettykin jo kolmena vuonna. Vaihtelevasti. Viime keväänä ostin HobbyHallista Marimekon keltaista unikkoa keittiöön ja samanlaisen vahakankaan pöydälle. Huono ostos. Vahakangas oli viikon käytön jälkeen mustissa kulumajäljissä pöydän reunoissa. Reklamaatiooni vastattiin vain, että Marimekko on päällystänyt kankaan ja se on niin kuin se on. Sikakalliitkin ne oli. Mä en ole vuosiin käyttänyt kuin kankaista pöytäliinaa ja tuli kyllä niin huono maku tuosta, etten hetkeen Marimekkoa osta.


Munni on kaupungilla työmaalla ja mulla on hirmu nälkä. Eikä ole ketään, joka laittais ruokaa. Otin aamulla poron jauhelihaa joten pitäis kai ite ruveta kokkaamaan. No, yleensäkin minä meillä kokkaan, Munni sitten tekee muita hommia kuten siivoaa ja pesee ikkunat yms. jota nyt voi miehelle uskoa Cool.


Ostin eilen myös uusia leikkikaluja - en itselleni siis - lastenlapsille tänne kotiin. Nellyn kanssa sitten istuttiin ja juotiin kaffia, jota hän keitti ja kaatoi sinne vielä suklaatakin. Niin ja muovailtiin vahalla, heitettiin Muumi-tauluun tarrapalloja. Mutta eniten kuitenkin tehtiin musiikkia - marakasseilla ja tamburiinilla ja tanssittiin. Nauru oli hauskaa.


Kylpyammekin raahattiin ja typykkä käväisi kylvyssä. Se isua huolettaa, kun prinsessan nenä on ollut tukossa jo pari kuukautta ja nyt tulee keltaista räkää. Nenän alusta on punainen ja ärtynyt. Mutta hienosti Nelly niistää. Mistäköhän tuo nenän tukkoisuus mahtaa johtua? Alkoi jo ennen joulua.


Nyt pakko mennä laittamaan jotain murkinaa....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...