maanantai 9. marraskuuta 2009

Kettu, susi vai mikä otus?


Istuskelin kaikessa rauhassa päivällä tässä koneen ääressä tehden varmaankin jotain hyödyllistä, kun ovikello soi. Siellä oli kaksi ei-suomalaista naista, jotka siivoavat tuota leirikeskusta. Nuorempi - tai ainakin pienempi - ryhtyi selittämään melko mukiin käyvällä suomenkielellä nähneensä tuolla saunamajan luona jonkin ison, ruskean eläimen ja että häntä oli pelottanut. Ja jos oikein muistan, sanoi nähneensä sen jopa kahtena päivänä. Yritin sitten udella, että minkäkokoinen ja näköinen. Näytti korkeudeksi vähän polven yli ja pitkä häntä ja pitkät jalat.


Yritin esittää kaikkia nimiä, joita nyt sattui mieleen tulemaan, mutta eivät kelvanneet. Sanoi siskonsa miehen kertoneen, että kuuluu hiiren perheeseen???? No, kutsuin heidät koneen ääreen ja ryhdyin googlaamaan eläinten kuvia. Siihen päädyttiin, että ketun näköinen oli, mutta paljon korkeampi ja pitemmät jalat. Että hiiren sukua - ei mahtais olla noin iso, vai tietääkö joku sellaista jättiläishiirtä? Mahtaiskos olla sus???

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...