maanantai 1. maaliskuuta 2010

Täällä minä, missä sinä?


Luin tuossa äsken erään tuttavani blogia ja mieleni tuli niin iloiseksi hänen tosi hauskasta kirjoitustyylistään, huumoristaan ja rikkaasta kielestään. Harmittaa, ettei siihen bloggeriin pääse kommentoimaan, kun niin vaikeasti, ettei sitä viitsi edes yrittää.


Tulin neljän paikkeilla "töistä" ja vaihdoin ulkoiluvaatteet tehdäkseni hieman lumitöitä. Polku lintujen ruokkimispaikalle näyttä aivan sarjakuvissa nähdyltä.



Terassillakin oli pakko harrastaa lumen luontia, sen verran paljon tuota valkoista nöyhtää taas oli sinne kerääntynyt. Riisuin myös kuusesta valohupun ja irrotin oksiin jäätyneet ulkokynttilät ja ojensin puolikuntoiselle Munnille, jotta hän veisi ne kylppäriin sulamaan. Eikä siinä vielä kaikki. Keittiöjakkaran suosiollisella, mutta melko liukkaalla avustuksella irrotin räystäiltä kaikki sadat talvivalot. Nyt se on sitten tehty. Ja oli kait jo aikakin. Tosin valot niistä on sammutettu jo pari viikkoa sitten. On sen verran pitkät päivät jo, ettei tarvitse lisävalaistusta.


Kolmestasadastakuudestakymmenestä viidesta koulun vaatimasta harjoittelutunnista on171 jo tehty. Huraa! Karseeta vain on laskea tunteja, kun työ sinänsä on ihan mielenkiintoista ja mukavaa. No ehkä saan tämän kuun loppuun mennessä sen pois päiväjärjestyksestä ja pääsen tekemään oikeita töitä - tosin vapaaehtoispohjalla. Tai siis ihan sitä samaa, mitä tähänkin asti, mutta ilman vaatimusta. Ja se se vasta kivaa on.


Varasin tänään ajan permanenttiin Lohjalle. Luit aivan oikein, Lohjalle! Vierailen samalla rakkaan ystävän luona Inkoossa. Hänellä on niin hyvä kampaaja, joka tekee vähän erilaisia permanentteja ja olen ihanstunut ystäväni hiuksiin niin, että päätin sitten yhdistää vierailun ja kampaajakäynnin. Mulla oli aika varattuna jo tammikuun eka viikonloppuna, mutta sattuneesta syystä se peruuntui. Munni kun sai silloin sen infarktin.


Nyt maha kurnii niin pahasti, että on pakko mennä etsimään kaapista jotain syötävää. Munni oli kyllä kattanut mulle lautasen jo pöydälle kotiin tullessani, mutta se on vielä tyhjä.


Että sellaista kuuluu tänään. Viettäkäähän hauska maaliskuu!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...