keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Second hand -seikkailu


Mä olen aivan täpinöissäni. Osuttiin ihan mahtavaan second handiin. Siellä myydään tosi hienoa tavaraa ihan pilkkahintaan. Ihmiset tuovat sinne tavaraa ja myynnistä tuotto menee Latviaan. Ihmiset pääsevät eroon tavaroistaan, ne kierrätetään, tuotto menee hyväntekeväisyyteen ja lisäksi liike työllistää muutaman ihmisen. Hienoa. Mutta itse asiaan.


Olisin voinut olla siellä vaikka kuinka kauan. Jos vain voisin, niin tämä kaappi lähtis heti mukaan



Kaapin hinta on 1200 kruunua, mikä tekee euroissa kymmenen kertaa vähemmän eli noin 120 euroa. Tammikaappi ja hienot taotut metallivetimet ja saranat. Apuva! Pitäis olla pakettiauto.


Mitäs tästä sanotte tästä chippendale-kalustosta?



Hinta 1750 kr eli noin 170 euroa. Kangas kuin uusi ja muutenkin ensiluokkaisessa kunnossa. Pöytä oli erikseen 400 kr eli 40 e.


Tämä astiasto oli aivan pakko ostaa



hinta noin 30 euroa!!!!! Hackeforsin posliinia ja hintaan kuuluu kaikki nämä osat. Aivan ihania astioita. Tuo liemikulho on aivan yliveto ja vasemmalla kastikekannun alla on kaksi nelikulmaista tarjoiluastiaa.



Tämä oli vähän kallis eli 10 euroa!!!  Kannu on posliinia ja aivan ihana.


Ostin Iinalle emalisia kattiloita, joissa on ihania kuvia. Kaksi ruskeaa ja yksi vaalean sininen, lisäksi ruskean emaloidun lävikön, sellaisen pienemmän kokoisen.


Olisi ihan totta pitänyt olla iso auto, että olis voinut ostaa kaikkea ihanaa. Itselle ostettiin kaunis rottinkinen lehtiteline, jossa on lasihylly päällä.


Liikkeen pitäjä on Matille tuttu ja minäkin olen kuullut hänestä paljon. Juteltiin kauan ja sanoinkin hänelle, että täältä voisi ihan helposti ja halvalla kalustaa koko asunnon. Siellä oli oikein hieno sänkykin, mahtoi sekin olla tammea. Ja niiiiiiiiin paljon muuta ihanaa. Oon aivan sairas ihastuksesta ja siitä, etten saa niitä kaikkia juttuja kotiin - varsinkin se kaappi. Sen kyllä haluaisin.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...