maanantai 22. marraskuuta 2010

Rasvadieetti!


Iina-ipana-tyttäreni alkoi LCHF-dieetin elikkä hiilarittoman sellaisen ja kun hänen painonsa rupesi tippumaan, minäkin aivan kuin huomaamatta aloin jättää hiilarit kokonaan pois. Nyt olen siis syönyt tosi paljon rasvaa kuten: voita, öljyä, kermaa, juustoa jne. ehkä kuuden päivän ajan ja paino on pudonnut yli kilon. Aivan uskomaton juttu!


Ja toinen uskomaton juttu tässä on se, ettei ole yhtään nälkä, vaikka syön vähemmän kuin ennen eli 2-3 kertaa päivässä. Ei tee mieli välipaloja! Ei tee mieli napostella iltaisin! Ei tee mieli makeaa syötävää, oikeastaan ei edes halua! Siis todella uskomaton olotila.


No, on kyllä rehellisyyden nimissä sanottava, että on tässä hieman negatiivistakin. Nimittäin vaikea keksiä, mitä syö aamiaiseksi ja joskus ei tee mieli syödä mitään - ei ainakaan mitään rasvaista. MUTTA ei tee mieli oikeastaan hiilareitakaan. Joskus vähän ruisleipää. Aika kumma juttu sinänsä!


Tavoitteenani on pudottaa painoa pysyvästi 5 kiloa. Muistattehan sen vaakajutun. Syytän edelleen sitä väärää vaakaa ylipainostani! Mulla oli yläraja, jota en ylittänyt, mutta vaa'asta johtuen se ylittyi tietämättäni. Vaikka kyllähän sen vaatteista tunsi, peili ei ole tässä oikein hyvä väline. Valokuvat sen sijaan ovat. Rantakuva Israelissa - huh - se paljasti kaiken!


Mutta voin kyllä suositella tätä dieettiä, jota ipana kutsuu adhd-dieetiksi. Luin muuten hänen blogistaan seuraavaa: Hän söi hieman marenki-omenapaistosta ja joutui sokerihumalaan. Uskokaa tai älkää, mutta totta se on. Eräs ystäväni kertoi myös tyttärenpoikansa joutuvan mahdottomaan ylivilkkaustilaan, jos syö liikaa namuja.


No nyt menen auttelemaan isoM:ää laittamaan talvivalot pänniin.


Muistetaan silti joka hetki, että Jeesus on Herra!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...