torstai 6. lokakuuta 2011

Asunto


No nysse sitte selvis. Nimittäin olemme löytäneet uuden kotimme Laihialla. Ainakin näin uskomme, kun kerran omistaja on luvannut. Rivitalokolmio aivan keskustassa, helluntaiseurakunnan rukoushuoneen vieressä. Ei olla edes käyty sisällä asunnossa vain kurkittu ikkunoista. Tämä siitä johtuen, että asunto on remontin alla kunnan vesijohdossa olleen vuodon vuoksi. Kaikki lattiat auki ja ne valetaan uudelleen. Eli asunnosta tulee melkein kuin uusi. Hih. Mutta on siinä yksi mutta. Ajattelen heti muutettuamme esittää kunnan  jollekin tienimistöstä vastaavalle virkamiehelle nimenmuutosta. Osoite on nimittäin Kiimakankaantie . Voisko muualla ollakaan tuon nimistä tietä?


Olen taas ollut töissä tiistaista saakka ja menen vielä huomenna. Tämän päiväkotityöurani aikana on tapahtunut huomattavaa edistymistä jaloissani olevien kipujen suhteen. Kivut siis eivät ole lisääntyneet, vaan päinvastoin poistuneet. Eka työrupeamassa elokuun viimeisellä viikolla vasen polvi tuli niin kipeäksi, että särkylääkkeiden voimalla viikosta selvisin. Sen jälkeen polvea ei olekaan särkenyt. Ja ennen tätä työpätkää, maanantaina särki lonkkaa niin, että joka askel sattui. Hieman pelotti mennä töihin. Mutta jo eilen illalla huomasin, ettei lonkkaa ole särkenyt koko päivänä. Tämä tukijäsenterapia johtuu kahden kerroksen väestä. Alakerrassa ovat pikkuiset ja heidän keittiönsä ja yläkerrassa isommat keittiöineen. Näiden kerrosten välillä sitten ramppaan sellaiset 17-20 kertaa päivän aikana, välillä kantamusten kanssa välillä ilman. Eli tekee hyvää kuluneille ja vanhoille nivelille. Liikunta.


Samanlaisen ohjeistuksen sai Ulpukin lääkäriltä kulumiskipuihinsa. Eli on sekä koettu käytännössä että saatu korkeamman tahon (ortopedin) suositusta.


Kuopus on myrtsinä meidän Laihialle muutosta. Hänhän toki käy kotona (siis meillä) ihan jopa muutaman kerran vuodessa, joten pitäishän meidän häntä kuunnella. No, saattaapi olla, että kuopuskin ihastuu Laihiaan, kunhan pääsee kunnolla tutustumaan.


Tarvitaan muuten muuttoihmisiä joulukuun alussa.



Sananlaskut 3:5 ”Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.”

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...