torstai 5. tammikuuta 2012

Loppiaisen alla


Huomenna on siis loppiainen ja joulunaika loppuu. Meillä taitavat joulukoristeet majailla nykyisillä paikoillaan vielä jonkin aikaa. En millään viitti ruveta tekemään mitään vaihdoksia enää ennen muuttoa. Yksi varasto on nyt siivottu turhista tavaroista ja muutenkin olen pikkuhiljaa katsellut, mikä on tarpeellista mikä ei. Kahdeksan banaanilaatikkoa odottelee tuossa selkäni takana sisältöä ja muitakin laatikoita on saatu kerätyksi.


Kun olin Jussin ja lasten kanssa Tropiclandiassa, siellä just oltiin heittämässä laatikoita pois, niin minähän reippaana tyttönä kerjäsin ne itselleni. Ja sain. Niin ja aiotaan lainata jonkin tavarantoimittajan muovilaatikoita lisäksi.


Olenkin jo asetellut mielessäni huonekaluja paikoilleen uudessa kodissa. Isäntä ei oikein sitä ymmärrä, että nyt jo tietäisin, mitä sinne mahtuu ja mitä ei. Meinasi tulla oikein iso riitakin asiasta.


Eilen leivoin litran pullataikinasta monta pussillista suklaa- ja kanelipullia. Tänään tuleekin sitten ystäviä kylään ja ajattelin suolapalaksi tehdä kinkku-metwurstipiiraan.


Ja eipähän tässä sitten muuta tällä erää, kuin siunattua alkanutta vuotta!


Matteuksen evankeliumi 4:4 ”Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'”


Jotta ei olis niin tylsästi vain kirjoitusta, laitan kuvan rakkaasta vanhimmasta siskostani nypläämässä jotain. Hän rakasti nyplätä aina jotain. Tämä sisko muutti ajasta iäisyyteen 25.7.11



Kaisa-mami vajaa 5 kk ennen kuolemaansa, kädet ovat nivelreuman runtelemat.


 

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...