maanantai 2. tammikuuta 2012

Teille on koti Laihialla!


Näin tuli joskus marraskuussa eräs meille tuntematon (kerran aikaisemmin oli nähty hänet kokouksessa Laihialla) evankelista sanomaan. Nyt se sitten on totta! Tänään varmistui, että saamme vuokrata rivitalokolmion Laihian Mäntymäen alueelta, joka sijaitsee aseman takana noin 2,5 km keskustasta. Muuttoiveet kuin sijainti keskustassa palveluiden lähellä toteutuvat tässä asunnossa. Mutta kaikkeahan ei voi saada ja kuka tietää kumpi on parempi asuinalue. Ehkäpä juuri tämä!


Kyllä on helpottunut olo. Lokakuusta lähtien on aktiivisesti etsiskelty, soiteltu, kirjoiteltu jne. asuntoa. Oltu toiveikkaita ja menetetty toivo. Välillä jo ihan melkein epätoivossa eletty. Nyt on helppo hengittää ja ryhtyä suunnittelemaan muuttoa - tai ennenkaikkea tietenkin sisustusta. Sellaisiahan me naiset pakataan olemaan. Vaikka asia ei vielä ollut varma, olen jo moneen kertaan sen sisustanut.


Takapiha on tosin aika ankea, mutta sittenhän sen saa tehdä mieleisekseen. Voipi olla, ettei sinne hirveän paljon aurinko ylety, kun on pieni metsikkö heti sen takana. Kevät ja kesähän senkin sitten paljastaa. Niin ja se hyvä puoli on asua kunnan asunnossa, ettei tarvi pelätä sitä myytävän alta pois tai että joku omistajan sukulainen tarvitseekin asuntoa ja vuokralaiset häädetään.


Voitte ystävät uskoa, että tuntuu hyvältä. Koska saamme muuttaa heti, kun signaali kunnalta tulee, niin voidaan tehdä sitä vähitellen muutaman päivän aikana ja rykäistä sitten viimeiseksi kaikki ystävät kasaan ja viedä huonekalut. Kantoapuakin on jo luvassa, kun tuo Munni ei oikein pysty enää kantamaan isoja taakkoja, sydän kun toimii vain 65 %:n teholla. Mutta onneksi ystäväpiirissä on riskejä terveitäkin miehiä.



Psalmit 84:4 ”Löysihän lintunen majan ja pääskynen pesän, johon se poikasensa laskee: sinun alttarisi, Herra Sebaot, minun kuninkaani ja minun Jumalani.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...